ovidelu47 Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 Salut va prezint exchangebucks este un site de scurtat url-ul ceva gen adf.ly.Aici aveti link ce si cum plateste Exchange Bucks .Aici aveti link-ul meu de refferal daca doriti sa va inregistrati pe el:Exchange Bucks nu aveti ce pierde si ma ajutati si pe mine cu ceva.Plus ca acest site este la inceput si functioneaza diversi boti pentru vizite cu proxy.O sa caut un program ceva si o sa il postez sau daca are cineva ceva il rog sa il testeze si sa il puna multumesc. Quote
Skribul222 Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 Ai gasit botul ala, de curiozitate, ? Quote
ovidelu47 Posted February 25, 2012 Author Report Posted February 25, 2012 Daca il gaseam il postam si app inregistrativa pe linkul meu de refferal ca nu e asa greu in felul asta imi spuneti multumesc Quote
HIENA Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 nici o nota de plata nu se gaseste pe net... sigur nu este o mica teapa cu acest site ? Quote
ovidelu47 Posted February 28, 2012 Author Report Posted February 28, 2012 gasisem cateva dovezi pe thebot recente acuma nu stiu 100% sigur ca este teapa sau nu pentru ca inca nu am suma suficienta. Quote