7mK.dR4k3 Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 (edited) salut!stiti cumva este vre-o metoda de a cumpara jocuri gratis pentru Steam?"sau sa ciordesc ceva conturi":)) Edited February 25, 2012 by 7mK.dR4k3 gag Quote
daNNy.bv Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 conturi se pot obtine relativ usor... Quote
diablo666 Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 low...Free Steam games list - Steam Users' Forumssi Team Fortress 2siHL2 Deathmatch Portal: First Slice is free for all NVIDIA GamersATi Steam OfferP.S.conturile sunt gratis Quote
StrXt Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 (edited) salut!stiti cumva este vre-o metoda de a cumpara jocuri gratis pentru Steam?"sau sa ciordesc ceva conturi":))Nu te supara dar imi vine sa imi dau palme cand vad din asta ca tine....Oare mai sunt multi ? //scuze de off OFF: Multi, dar nu te supara nici tu... si tu ai fost asa cand aveai 11-12 ani, nu poti nega asta, toti am fost asa.Intradevar... decat ca eu/noi nu am avut PC la varsta aia sa ma pot/ne putem exprima ampla inteligenta prin dorintele si interesele pe care le-am avut atunci. Edited February 26, 2012 by StrXt Quote
Enochian Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 Nu te supara dar imi vine sa imi dau palme cand vad din asta ca tine....Oare mai sunt multi ? //scuze de off OFF: Multi, dar nu te supara nici tu... si tu ai fost asa cand aveai 11-12 ani, nu poti nega asta, toti am fost asa.ON @7mk: De ce sa cauti jocuri gratis pe steam? Atat ne duce capu? Daca vrei sa joci neaparat cumpara-le, asteapta promotiile si da-i bataie! Daca nu, nu mai cauta, sau cauta torrente. Quote
7mK.dR4k3 Posted February 26, 2012 Author Report Posted February 26, 2012 Nu te supara dar imi vine sa imi dau palme cand vad din asta ca tine....Oare mai sunt multi ? din astia ca mine cum?ca nu te inteleg tu mare hack-er sunt incepator si nu mi se pare deloc penibila intrebarea...dar na...si apropo am 17 ani nu 11/12... Quote
pr00f Posted February 26, 2012 Report Posted February 26, 2012 din astia ca mine cum?ca nu te inteleg tu mare hack-er sunt incepator si nu mi se pare deloc penibila intrebarea...dar na...si apropo am 17 ani nu 11/12...Ce "hacker-eala" vezi tu in "jocuri gratis pe steam" ? Vrei anumite jocuri, ori le cumperi, ori le descarci. Quote