ronin33dan Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 L-am gasit ...al dau mai departe !!!Descarcati de AICI Quote
bruttus139 Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 Imi sare antivirusul in cap,cind vreau sa deschid pagina,asa ca atentie celor care incearca. Quote
ronin33dan Posted February 25, 2012 Author Report Posted February 25, 2012 ii bun.merciAsta mi-a placut si mie ,e luat de pe UK !!! Quote
ronin33dan Posted February 25, 2012 Author Report Posted February 25, 2012 Imi sare antivirusul in cap,cind vreau sa deschid pagina,asa ca atentie celor care incearca.) de curiozitate ce fel antivirus ai ca-ti sare in sus la fileshare.ro )) Quote
sorelian Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 E bun pentru zona anglo-germano fona.N-are o boaba in romana.Dar, na ,fiind pe gratis, bogdaproste ! Quote
bruttus139 Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 Nu are importanta ce antivirus am,important este ca se intimpla si asta este.Daca nu mi se intimpla nu scriam doar ca sa iti stric tie postul ca nu aveam de ce.O sa incerc dupa linux sa vad ce si cum,dar sincer sa fiu nu am nevoie de dictionare ci pur si simplu am fost curios sa vad cit cintareste.La ora actuala detin in jur de 2800 Gb de dictionare,dar trebuie sa recunosc ca nu sint de folos prea mult cu tehnologia normala pe care o detin.Pina acum am reusit sa zicem cam 30..40 % sa scot WPA cu asa ceva,dar na,depinde de multe chestii,eu nu locuiesc in RO si am si astfel de dictionare,iar ca sa le utilizez aici unde sint,nu pot decit foarte rar. Quote