vafutrts Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 Sa explic, sa inteleaga toata lumea.Pentru o abatere nu foarte grava, pentru care nu se poate da ban (to ban = a interzice, provine din limba engleza si s-a cam romanizat, folosim verbul "a bana" si "ban" folosim pentru interdictie, deci daca ai ban nu mai intrii pe forum), se da un avertisment.Pana acum, la 3 avertismente se primea ban automat 3 zile, la 4 avertismente ban 4 zile, la 5 se primea 5 zile si la 6 permanent. Ceea ce era cam dragut pentru voi, nu meritati asa ceva.Asadar, am facut cateva mici modificari la banurile automate.Un mic tabel care contine: numarul de avertismente | durata banului:- 3 avertismente - ban 5 zile- 4 avertismente - ban 10 zile- 5 avertismente - ban 30 de zile (o luna)- 6 avertismente - ban permanentMa bucur ca va place. O zi buna de ce mi-ai dat ban 2 ani caci nu am facut rau forumului,pot sa-mi fac 100 de user name dar mi-e scirba acum ,doar esti marele admin si nu se pune nimeni cu tine,dai ban asa cum vrei tu Quote
Nytro Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 Nu stiu cine esti si de ce ai postat aici, nu iti dadeam ban, dar e RST nu RTS, asa ca "La revedere". Quote