Dr4k3 Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 Microsoft a lansat astazi un update pentru Vista care ar trebui sa detecteze orice incercare de piratare a procesului de autentificare si sa opreasca sistemul. Compania Microsoft s-a aratat foarte prompta la atacul noului lor sistem de operare de catre grupari de hackeri. La cateva saptamani de la lansare, Vista este deja piratat, si nu intr-un singur fel.Noul efort in prevenirea pirateriei se numeste Frankenbuild. Daca scriptul detecteaza o incercare de piratare, userul va avea 30 de zile sa cumpere software valid. Daca nu, scriptul va forta sistemul sa intre intr-o stare minima de functionare, in care userii vor putea doar vizualiza documente si accesa internetul timp de o ora, dupa care vor trebui sa restarteze computerul.Aceasta actiune de a introduce masuri anti-piraterie in interiorul OSului reprezinta un pas inainte in lupta contra pirateriei software purtata de Microsoft de la Windows XP incoace. Compania a declarat ca nu se va opri, pirateria fiind unul dintre principalele domenii care aduc pierderi considerabile. Quote
DJAx3L Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 mi`am facut ultimele update`uri si nu mi`a zis nimic nici o eroare, nici un pop`up ...nimic sa imi zica, ca am incalcat ceva..deci merge asta in continuare pt a folosi vista muuuult si biiiiine http://rst-crew.net/forum/viewtopic.php?t=5251 Quote
Dr4k3 Posted December 20, 2006 Author Report Posted December 20, 2006 sincer m-am saturat de windows si de bily ala cu microsoftu lui...nu stiu de ce da cred ca (sigur) o sa ma dau p linux... Quote
c0der Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 sincer m-am saturat de windows si de bily ala cu microsoftu lui...nu stiu de ce da cred ca (sigur) o sa ma dau p linux...de acord cu tine prietene, m-am saturat si eu de win, de aceea am trecut pe linux, este mult mai util, mult mai stabil, nu ia virusi in halu in care ai pe win, si lista de beneficii in linux poate continua, dupa cum bine stiu cei care il folosesc Quote
Guest Nemessis Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 Cum e Vista pana la urma? Se merita instalat sau nu? Si care e pretul in Romania ca vreau sa imi iau original daca e sa imi bag. Quote