danielsado Posted February 29, 2012 Report Posted February 29, 2012 Cum zice si titlulIl am pe asta dar cand dau cu ss-ul la sfarsit imi da segmentation faultroot@maf!x:/no$ lsbrute geo go pass.txt ssroot@maf!x:/$Platesc instant LR Quote
XxLx2012 Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 salut te pot ajuta eu cu root si scanner Quote
MarioFinutz Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 Vand Roote De Scan Roote De Pagina Pentru Scam No Loginuri rdp`uri smtp`uri maile de toate tarile si gama paypal postepay cartasi .. scamu`uri + scrisori care doreste add tradegameover sau pe canalul #Drop si intrebi un Operator Quote
Artist Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 trebuie sa asteptam sa nea dea "voice" sa putem vorbi ? )))))) Quote
flux Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 vezi threadul de la market sau0-day - “The only source of knowledge is experience” Quote
pyth0n3 Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 (edited) Dupa cum zice si titlul , poftim un Dupa ce face un scan pastreaza doar o amintire. E gratis, ca sa il folosesti trebuie doar sa te prezinti in fata lui si scaneaza automat.THE CORE RULES OF NETIQUETTE Edited March 15, 2012 by pyth0n3 Quote
trxtxx Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 ba voi nu cititi ? nu fac reclama lu flux. dar omul e bun si va da ieftin toate scanurile posibile. umpleti pagina cu vanzari/cumparari aiurea de aicihttps://rstcenter.com/forum/50336-scannere-magazin-flux.rst Quote
flux Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 ba voi nu cititi ? nu fac reclama lu flux. dar omul e bun si va da ieftin toate scanurile posibile. umpleti pagina cu vanzari/cumparari aiurea de aicihttps://rstcenter.com/forum/50336-scannere-magazin-flux.rstmersi trxtxx n-as zice chiar ieftin... dar cer cat face Quote
Guest Kovalski Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 Vand Roote De Scan Roote De Pagina Pentru Scam No Loginuri rdp`uri smtp`uri maile de toate tarile si gama paypal postepay cartasi .. scamu`uri + scrisori care doreste add tradegameover sau pe canalul #Drop si intrebi un Operatorce vinzi ma?!?!?? Quote
pyth0n3 Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 (edited) Din punct de vedere informatic topicul a devenit penal .Rolurile principale isi merita un premiu.Tenth 2012 "penal" awardTot din punct de vedere informatic , mul?imea de cuvinte a mutantilor bazata pe un alfabet indefinit care nu poate fi interpretat intrun limbaj natural sau formal vor fi mutate la "Cele mai penale posturi".Va sfatuiesc in continuare tot din punct de vedere informatic sa faceti o prezentare legibila in cerintele voastre.Va multumesc pentru atentia acordata.!V-am rugat in mod politicos, data viitoare s-ar putea sa nu fiu bine dispus , asta depinde de multe variabile. Edited March 15, 2012 by pyth0n3 Quote