individual14X Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 De curand un prieten a luat un iphone4 cu 250 euro...problema e ca miroase a fake...poti sa folosesti cartela normala...camera e de tot raharu.dar..wi-fi merge, blu merge..app store si gps imi spun cand vreau sa le deschid sa instalez java...am intrat pe apple service si am bagat serialu si mia spus ca apartine unui iphone3g ..deci??cum pot deosebi un fals de original?? Quote
actunderdc Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 250 euro inseamna 11 milioane, cam cu atat gasesti unul la mana a doua pe okazii (eventual 12 milioane). La iphone trebuie taiata cartela pentru ca foloseste microsim Quote
OnlineHelp Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 Hai frate ca numai cand il deblochezi deja iti dai seama daca e fake sau nu, dupa cat de usor merge touch-ul. Incerci sa descarci ceva din App Store si daca merge si iti cere Apple ID atunci e original, sau verifici serialul pe site la Apple si gata. Ala ce ai spus tu e fake 100%. Quote
bogdi19 Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 Cel mai simplu il conectezi la pc si-l bagi in Itunes.Vezi daca-l recunoaste,eventual poti incerca sa-i faci un update.Dar daca apple storeu' si gpsu' iti cer sa instalezi java cand incerci sa le accesezi,e clar. Quote