thedark Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 Salut am un sony ericsson xperia neo-v _____________________________________De vre-o 3-4 zile imi spune MEMORIE PLINANu mai pot sterge nimica nu pot citi mesaje noi Nu mai pot actualiza absolut nimicaDetine card de memorie de 8 Gb Card-ul nu este plin Din ce cauza poate sa fie chestia asta Nu pot sterge abolut nimica Quote
dmx06costy Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 Probabil actualizariile tale sau ce primesti pe el se salveaza in memoria telefonului daca zici ca si la mesaje ai probleme.Verifica memoria interna si vezi cum stai,daca nu e de la asta atunci poate ar merge cu un restore factory setings sau un hard reset.Tot Xperia am si eu doar ca e x10 mini pro.Nu am probleme deloc cu el,bateria care tine mult prea putin pentru un telefon nou nout.Sper sa rezolvi problema si sa fie doar memoria telefonului plina.Bafta Quote
Ghett0 Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 Memorie interna plina. Incearca asta: App Cache Cleaner. N-ar strica sa mai faci putina ordine prin el. Quote
thedark Posted March 6, 2012 Author Report Posted March 6, 2012 Dar nu ma lasa sa sterg nimica Cand dau DELTE nu ma lasa Nu apare nici un fel de ERROARE sau ceva sa ma indrume sau sa imi zica dc nu pot sterge Quote
dmx06costy Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 Fa un update de soft sau hard reset cum ziceam mai sus.posibil sa ai ceva virus sau vrio aplicatie care nu iti da voie sa stergi. Quote
dansud2007 Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 Vezi daca poti sa muti aplicatiile din memoria telefonului in SD,asa mai fac eu cand zice memorie plina .Toata treaba asta se face din managerul de aplicatii ...bafta ! Quote
flofy Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 -Incearca sa scanezi cardul,poate ai un virus acolo care isi face de cap.-Incearca sa formatezi cardul din nou daca este nevoie.-Sau poti sa reinstalezi softul ,astfel o sa mai faci si niste curatenie in el. Quote
CristianRoflmao Posted March 7, 2012 Report Posted March 7, 2012 Ai o singura modalitate dai resetare la setarile fabricantului,ai un virus ce'si face de cap Quote
razvan2003 Posted March 7, 2012 Report Posted March 7, 2012 Asa imi spunea si mie ca nu mai aveam loc in memoria interna, daca nu ai virus te sfatuiesc sa faci ca mine: exista programe cu care poti muta aplicatiile din mem. interna pe card si alea care nu merg normal (le muta fortat)(Link2SD se numeste programul daca imi aduc bine aminte), sunt programe de sters cache-urile, 'cadavrele'(corpse) de la aplicatiile dezinstalate. Pentru ambele aplicatii trebuie ca telefonul sa fie rootat. Quote