Jump to content

dansud2007

Active Members
  • Posts

    165
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dansud2007

  1. Daca l-ai desfacut ai grija ca totul sa fie la locul lui. Poti sa inlocuiesti Hdd cu altul imprumut ca sa fii sigur sa nu arunci cu bani degeaba. Din pura curiozitate incearca sa bootezi un XP. Nu prea ai multe de facut..... Daca ai ghinion e placa de baza dusa ....spor la treaba !!
  2. Uite o modalitate..... Mai greu cu Engleza la om dar se intelege !!
  3. Incearca sa inlocuiesti placa video cu alta, la modul sa imprumuti de la cineva una sa vezi daca mai apar dungile.... Verifica cablul monitor-GPU Daca nu, sigur placa video .....daca este noua, garantie , daca nu si nu ai bani de alta incearca un reflow home made intai si pe urma unul profesional... Bafta !!
  4. Sper sa vorbim despre acelasi telefon ..... [How to]Root - Install cwm/twrp - Install a … | HTC Desire 500 | XDA Forums Urmeaza pasii cu atentie!!
  5. Uite aici , daca citesti si uramaresti pasii o sa ajungi pe drumul bun !! Oricum nu o sa scoti mare lucru de la el ,cred ca esti constient .... Galaxy Young GT-S6310 Development Thread | Samsung Galaxy Young S6310 | XDA Forums Bafta !!!
  6. In primul rand : Disable System Restore. Dupa care poti sterge fisierele temp (asta o poti face si cu TuneUP.) NU in ultimul rand Disk Cleanup. Spor!!
  7. Nu stiu unde ai cautat tu dar la un simplu search gasesti : (Guide) How to root Samsung Galaxy Tab 3 SM-… | Samsung Galaxy Tab 3 | XDA Forums Sigur o sa te ajute! Bafta !
  8. Uite incearca varianta asta : In cazul in care nu ai incercat deja .... Spor!!
  9. Ceva care cu siguranta te poate ajuta...oricum mai trebuie sa rasfoiesti prin XDA !!
  10. Placa video este defapt placa de baza . Procesorul A10 are el un ATI 7660D sper sa nu ma insel . La CS sigur nu ai probleme cat despre autocad nu stiu daca te ajuta placa video din CPU,oricum nu prea mult.... In rest este ok, dar nu am calculat pretul componentelor separat, sa stiu daca e la un pret bun..... Bafta!!
  11. Toate astea le faceam cu mult timp in urma numai cu ProRat parca.....
  12. Pe de alta parte, poti sa folosesti VirtualBox sau VMware mai practic din punctu meu de vedere si nu te mai comlici atat de mult...chiar daca nu e mare lucru ce vrei tu sa faci , recomand totusi sa incerci masina virtuala, numai ca in cazul asta iti cam trebuie un procesor si niste ram mai mult ,nu numai capacitate de stocare mare .
  13. Incearca linku asta : Vezi sa ai toate driverele instalate !!
  14. E clar , faci update daca vrei , nu ai ce sa patesti daca telefonu nu e furat si nu iti trebuie cont de icloud care sa nu-l stii sau nu e decodat cu gevey ...
  15. Am iphone 4 cu IOS 7.0.4 cu jailbreak si consider ca nu are rost sa fac update la 7.1 si sa pierd jailbreaku' degeaba ,chiar daca se zice ca ai un plus de performanta e vrajeala ,daca aveti iphone 4 nu are rost sa faci update ca nu ai ce sa mai scoti performanta in plus de la iphone 4, daca aveti 5/5s probabil ca se merita nu stiu,dar jailbreaku' tot se duce... Cat despre cumnatu cu Iphone 4 si IOS "6.1.4" si 25% mai rapid ...))) NO COMMENT
  16. Daca nu ai gasit remediu pe XDA nu stiu daca are rost sa ceri ajutoru' pe aici.....tot pe XDA o sa gasesti cand o sa apara ceva,deocamdata KEEP CALM!
  17. Cel mai probabil trebuie doar sa schimbi ordinea de bootare!!
  18. Procesor Amd si placa video ATI....ca sa nu mai zic ca iti trb si o placa de baza inainte ,dar asta-i alta mancare de peste, nu conteaza numai procesorul si placa video.....oricum la buget mic nu te astepta la minuni ....
  19. Incearca sa probezi niste boxe de duzina pt pc in spate acolo ca sa fii sigur daca sunt bune mufele din spate....iti dai seama usor !
  20. E logic ca Amd este mai bun, cand vine vorba de racire mai in toate cazurile Intel este mai rece, iti recomand si eu tot Amd chiar daca nu din toata inima... Cauta si alte variante ,chiar daca brandul Asus e unul foarte bun dupa parerea mea, merita incercat si ceva gen Acer...etc..
  21. Uite o serie de comenzi,daca nu cumva le-ai gasit deja.. http://whircat.centosprime.com/startup-keys-boot-options/ Incearca un fresh install,nu te complica cu backupuri'. Succes!
  22. Fiind fan Zalman ti-as recomanda un cooler de la ei,dar faptul ca unul care isi face obiectul e de 2,poate de 3 ori mai scump decat cel ales de tine, tine tin sa te anunt ca e foarte buna alegerea ta de mai sus. Daca nu vrei zgomot alege racire pe lichid.....sigur nu o sa-l auzi.
  23. E posibil ca procesorul tau sa nu mai aiba mult de trait , in mod normal un cpu functioneaza corect si la 90 de grade...sau pot fi si alti factori: 1.Placa de baza ...erroare de bios 2.Sursa chiar daca dupa erroare pare o tampenie sa o controlezi Incearca pe rand daca ai un prieten cu o alta sursa,cu placa de baza e mai greu.... Bafta !
  24. Acum 2 zile mi-a venit un Hdd nou pentru Macbook'ul meu. Am vrut sa instalez Snow Leopard,cu un stick bootabil...iar in timpul instalarii cam atunci cand mai sunt 20 de minute pana la final imi da o eroarea "Mac os x cannot be installed on this computer "....si trebuie sa-i dau restart neavand alta optiune. Cand l-am cumparat avea instalat OSX Lion ....si pe unele siteuri am gasit ca s-ar putea sa nu mearga un soft mai vechi de Lion....desi pe youtube am vazut pe multi cu Macbook air si cu Snow leopard instalat. As dori cateva pareri,sfaturi de la baieti care au avut ,au sau se pricep Macbook. Sunt cam incepator cu Macu' ca nu mi-a facut probleme niciodata... Multumesc !
×
×
  • Create New...