Jump to content

BunnyTrap

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

About BunnyTrap

  • Birthday 10/03/1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BunnyTrap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Salut ,am o mica (mare problema ) dupa cum spune si titlul am ramas fara os la telefon dar in schimb twrp a ramas instalat acolo.Ce rom ar trebui sa flashuiesc din twrp ca sa porneasca ? am incercat cu vreo doua versiuni de cm 12 si ramane blocat la " patching system image unconditionally " ce betesig sa ii mai fac ?
  2. Salut,am un iPhone 5c si am o problema cu el :Bateria nu prea ma tine,telefonul a fost incarcat pana acum cu un incarcator contrafacut...si acuma cateva zile s-a stricat,mi-am achizitionat un nou incarcator ( fake cu 20 lei ) si nu imi recunoaste nici macar iCloud ( imi zice ca acest cablu nu este certificat sa functioneze fiabil cu acest dispozitiv ) cand il bag in priza imi arata ca se incarca dar defapt nu se incarca.Daca voi achizitiona un incarcator original de iPhone 5 v-a functiona calumea ? adica sa recunoasca si iCloud sa tina si bateria aia ...?
  3. Reseteaza-ti routerul, nu lasa parola default ( pune o parola mai grea ) ,poti administra utilizatorii care sunt conectati la routerul ( eject etc ) dar mai bine ar fi sa-l resetezi .
  4. Am si eu un desire 500 si nu ii pot face root, am inteles ca trebuie sa ii instalez prima orara CMW recovery...si nu prea stiu cum ,am cautat pe la tutoriale de mi-a venit rau ,multe in engleza , un pic de ajutor ?
  5. Ba iar ai mancat de pe jos ?
  6. Salut ,am o mica nelamurire, cum spionez un smartphone ?Am cautat pe net, am gasit niste "Softulete " dar mullte dintre ele foarte complicate etc ,stiu ca trebuie sa il instalez pe telefonul care vreau sa-l spionez ( asta nu o problema, sper ) , asa ca am nevoie de ajutorul vostru ,pe mine m-ar interesa sa inregistreze convorbirile de pe wapp si facebook dar banuiesc ca poate face mai mult de atat . Multumesc. da,sunt paranoic .
  7. Salut,am o nelamurire,m urmat toti pasii pentru acel truck la 8 ball pool pentru a marii linile,m facut exact cum scria, si nu merge,,,ma poti ajuta te rog ? :)

  8. ...n-am dat importanta, astept niste raspunsuri calumea .
  9. Cum functioneaza asta >? Adica cum decurge instalarea , mai multe detalii te rog ?
  10. Salut,cum as putea "spiona" un telefon mobil >?,teoria e simpla gen : un keylogger,sa primesc informtatii legate de chturi,ss-uri , etc/.
  11. Salut ,am o intrebare , cum pun o melodie pe un forum ,mai exact cand deschid un topic sa cante melodia pusa de mine la toti.Mersi
×
×
  • Create New...