Jump to content

costi

Active Members
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 Excellent

About costi

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 07/28/1989

Converted

 • Location
  Transylvania

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Văd cod scris în AngularJS, @Gecko te-ar putea ajuta.
 2. https://ebook.online-convert.com/convert-to-lit
 3. O soluție ar fi să convertești documentul într-un document cu extensia .lit Apoi downloadezi unul din softurile recomandate și după ce deschizi fișierul .lit, ai opțiune de ascultare a textului.
 4. PracticalPythonAndOpenCV, http://gen.lib.rus.ec/book/index.php?md5=4CE1E7AAA3E93490ADC01FF788E1EFBB
 5. costi

  javascript

  Desi inca mai folosesc jQuery din cand in cand, prefer sa folosesc Javascript pur. La capitolul SEO sunt praf..
 6. costi

  javascript

  @proof Buna observatie. Exprimarea mea lasa de dorit. Rescris in jQuery, arata mai curat codul.
 7. costi

  javascript

  Prima data, adaugi un event listener pe input (keyup, keydown, ..), apoi aplici un callback care iti formateaza output ul. Pentru functia care iti formateaza output ul poti folosi si expresii regulate (nivel avansat ), apoi faci append in DOM. <!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <meta charset="UTF-8"> <title>Find and Replace Dashes</title> </head> <body> <form action="" class=""> <input type="text" class="target"> </form> <script type="text/javascript"> let input = document.getElementsByClassName('target')[0]; let newNode = document.createElement('p'); String.prototype.replaceAllDashes = function(search, replacement) { let target = this; return target.split(search).join(replacement); }; input.addEventListener('keyup', function() { newNode.innerHTML = this.value.replaceAllDashes('-', '/'); document.body.appendChild(newNode); }); </script> </body> </html>
 8. costi

  Cursuri vbscript?

  http://www.winadmin.ro/2011/03/13/cum-sa-inveti-vbscript/
 9. costi

  cursuri

  Man, diploma nu te ajută cu nimic (doar la impozitul pe salariu te poate scăpa de el dacă ai absolvit masteratul la un profil de IT). Diploma de la cursul de mai sus le-am lăsat-o, organizatorilor. La fel și cea de la Geografie, este la secretariat și nu mă grăbesc să le scot..
 10. costi

  cursuri

  Le dădusem de ceva timp like pe facebook și așa am aflat de internship. Da, HTML + CSS Am avut un test online de parcurs, apoi ne-au chemat la interviu, apoi ne-au băgat în training 6 săptămâni, apoi ne-au angajat pe toți (19 candidați). Am auzit că au aplicat vreo 80 de persoane. Să implementez o pagină statică după un mockup sau o poză anume. Am lucrat la niște site uri din oraș, plus alte 2 site uri externe. Pe proiecte am învățat să folosesc jQuery, SASS, PHP și EcmaScript5. Plus MySQL.
 11. costi

  cursuri

  Lucrez pe frontend (HTML, CSS, ES5 momentan, jQuery), cu Wordpress, la nevoie mai scriu și PHP.
 12. costi

  cursuri

  @alezu2000 Ți-aș recomanda să aplici la internshipuri. Recomandările din partea cuiva care lucrează în firma pentru care vrei să lucrezi, ajută. Ajută și un profil de LinkedIn. Eu am găsit jobul actual după un internship. PS: am absolvit Geografie-Turism
×
×
 • Create New...