Jump to content

Dani08

Active Members
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

About Dani08

  • Birthday 03/08/1997

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dani08's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

  1. Salut, vreau sa cumpar un scanner SMTP(cat de nou posibil) ofer 200 euro BTC, vreau sa imi aratati ca prinde ceva, altfel nu cumpar!
  2. poi tu vinzi exploitu sau doar bindezi un .exe intrun .pdf sau .doc? sunt 2 lucruri diferite! in titlu zici de exploit in thread zici altceva
  3. daca gresesc nu sunt permise linkuri adf ly adfocus pe rst! oricum, multumim pentru gest! ps: data viitoare daca mai postezi, posteaza linkul cryptat in ceva ca din 50 care le-am incercat 2 au mers, restu sunt off, sau au parola schimbata, urme lasate de copi care baga redirecte in ele pana pica!
  4. dc nu cauti pe cpaelites.com sau pe cpaforum sau cum era ca am uitat, ala este mai mult un landing page, html+css si poate js, nu ma pricep la programare dar am lucrat in lumea CPA/PPD
  5. Salut, de ceva timp tot incerc sa caut un script asemanator sau o clona la un site! Nu stiu daca il pot pune aici sau nu, de asta o sa dau un pm cu siteul de care vorbesc. Cautand pe net am vazut ca este ceva asemanator Q&A dar pe acest site poti posta si comenta acele posturi. Posturile se fac in mod anonim, adica singurele chestii pe care ti le cere siteul sunt varsta si genul de sex!
  6. O fata de la mine din clasa(are iphone 5s) a avut de 3 ori probleme cu butonul de start cel din centru, la trimis inapoi si la primit la fel ca atunci cand la trimis, eu am avut lumia 520, am fost multumit de el, singura buba care a avuto a fost butonul de aprindere care sa stricat dupa circa 1 an, acum am cumparat un lg l fino, merge super, poze super, singura problema memoria, doar 4 gb. Eu zic sa mergi pe un nexus, am vazut un nexus 5 cu 270 euro daca nu gresesc! Nexus pana la 5, nu 6, sunt facute de lg si sunt destul de bune in jocuri si social! il are un prieten si e foarte multumit! Baterie nu stiu cat tine!
  7. iti cumpar eu ebookul cu 4 metode, dar iti trimit bani ca si cum as cumpara ceva, nu gift
  8. Dani08

    Ewhoring

    Ala este ewhoring? adica sa ai un site de filme xxx? si cat timp iti trebuie sa il populezi? si ce companie de ads o sa gasesti sa iti monitorizezi vizitele? o sa ajungi sa faci 500 euro/luna in cati ani?
  9. Dani08

    Ewhoring

    dece nu incerci pe dropshipping? este whitehat si profitul depinde doar de tine, ewhoringul este blackhat si intrun final o sa pierzi tot
  10. incearca dropshipping, asta fac si eu acum, inca nu am obtinut niciun rezultat pentru ca am inceput de foarte putin timp! in caz ca te intereseaza da-mi add pe skype: net_official o sa iti explic ce am invatat si eu de la cineva!
  11. Cunoaste cineva acest site?(DSDOMINATION) Ce se gaseste in inauntrul lui? Cineva are cont la ei?
  12. Mai vinde cineva root de scan? Nu root care pica dupa 2 ore de scan! Daca mai are cineva astept pm
  13. Aplicatia este scam, am folosito si eu acum ceva timp, aplicatia este pe google play de cam 4 ani cred!
×
×
  • Create New...