Jump to content

Dani08

Active Members
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dani08

  1. Salut, vreau sa cumpar un scanner SMTP(cat de nou posibil) ofer 200 euro BTC, vreau sa imi aratati ca prinde ceva, altfel nu cumpar!
  2. poi tu vinzi exploitu sau doar bindezi un .exe intrun .pdf sau .doc? sunt 2 lucruri diferite! in titlu zici de exploit in thread zici altceva
  3. daca gresesc nu sunt permise linkuri adf ly adfocus pe rst! oricum, multumim pentru gest! ps: data viitoare daca mai postezi, posteaza linkul cryptat in ceva ca din 50 care le-am incercat 2 au mers, restu sunt off, sau au parola schimbata, urme lasate de copi care baga redirecte in ele pana pica!
  4. dc nu cauti pe cpaelites.com sau pe cpaforum sau cum era ca am uitat, ala este mai mult un landing page, html+css si poate js, nu ma pricep la programare dar am lucrat in lumea CPA/PPD
  5. Salut, de ceva timp tot incerc sa caut un script asemanator sau o clona la un site! Nu stiu daca il pot pune aici sau nu, de asta o sa dau un pm cu siteul de care vorbesc. Cautand pe net am vazut ca este ceva asemanator Q&A dar pe acest site poti posta si comenta acele posturi. Posturile se fac in mod anonim, adica singurele chestii pe care ti le cere siteul sunt varsta si genul de sex!
  6. O fata de la mine din clasa(are iphone 5s) a avut de 3 ori probleme cu butonul de start cel din centru, la trimis inapoi si la primit la fel ca atunci cand la trimis, eu am avut lumia 520, am fost multumit de el, singura buba care a avuto a fost butonul de aprindere care sa stricat dupa circa 1 an, acum am cumparat un lg l fino, merge super, poze super, singura problema memoria, doar 4 gb. Eu zic sa mergi pe un nexus, am vazut un nexus 5 cu 270 euro daca nu gresesc! Nexus pana la 5, nu 6, sunt facute de lg si sunt destul de bune in jocuri si social! il are un prieten si e foarte multumit! Baterie nu stiu cat tine!
  7. iti cumpar eu ebookul cu 4 metode, dar iti trimit bani ca si cum as cumpara ceva, nu gift
  8. Dani08

    Ewhoring

    Ala este ewhoring? adica sa ai un site de filme xxx? si cat timp iti trebuie sa il populezi? si ce companie de ads o sa gasesti sa iti monitorizezi vizitele? o sa ajungi sa faci 500 euro/luna in cati ani?
  9. Dani08

    Ewhoring

    dece nu incerci pe dropshipping? este whitehat si profitul depinde doar de tine, ewhoringul este blackhat si intrun final o sa pierzi tot
  10. incearca dropshipping, asta fac si eu acum, inca nu am obtinut niciun rezultat pentru ca am inceput de foarte putin timp! in caz ca te intereseaza da-mi add pe skype: net_official o sa iti explic ce am invatat si eu de la cineva!
  11. Cunoaste cineva acest site?(DSDOMINATION) Ce se gaseste in inauntrul lui? Cineva are cont la ei?
  12. Mai vinde cineva root de scan? Nu root care pica dupa 2 ore de scan! Daca mai are cineva astept pm
  13. Aplicatia este scam, am folosito si eu acum ceva timp, aplicatia este pe google play de cam 4 ani cred!
  14. sper sa nu fie luata in considerare ca reclama dar e deja foarte cunoscut aceste forumuri, incearca aici cpaelites.com sau cpahero.com sunt foarte multe tutoriale! mai ales daca iti cumperi contul de 29.99$ o sa inveti multe! sunt si romani pe acolo!
  15. bravo ai facut o prostie mare sa schimbi parola? mai merge acel ssh? daca da inseamna ca administratorul este chiar prost sau nu intra niciodata pe el, tu daca vezi ca nu iti mai merge parola la pc cand il aprinzi ce faci? il lasi asa? eu nu cred!
  16. Dani08

    VNC FRESH

    off: de pe ce planeta esti?
  17. salut, nu inteleg de ce proprietarii nu te lasa sa tragi prin cablu, poti incerca balenowireless daca au prin zona ta, pe balcon iti pun o antena care prinde semnalul de la antenele principale, cablu iti pune de la antena la modem, iti cumperi un modem ruter cu 2-3 antene sa prinda raza buna si il pui langa antena sa nu iti mai faca gauri in casa, intra pe steul lor sa vezi ofertele si daca sunt si in zona ta. eu platesc 20 euro luna fix fara alte taxe, 4 mb/s download banda, si 1 cred upload
  18. nu am mai cerut aceasta configuratie, am cumparat, CASE+ALIMENTATORE: Case Itek VIC ADVANCED con alimentatore da 500w. SCHEDA MADRE: ASROCK H61M-DGS LGA 1155 CPU: Intel Pentium G2030 3M Cache, 3.00 GHz RAM: DDR3 4GB Crucial PC1333 o marca similare HARD DISK: SEAGATE 500GB ST500DM002 MASTERIZZATORE: CDW LG GH24NSB0 bulk Black GPU: Sapphire R7 250 1Gb DDR5 + UN SSD DE 120 GB KINGSTON.
  19. o sa trimit kit-ul inapoi pentru a primi altul, sper sa nu aibe aceiasi problema
  20. Dani08

    ClubTech.ro

    Nr. total membri: 750 sau 75?
  21. salutari, de curand mi-am cumparat dupa amazon kit-ul mouse + tastatura cooler master devastator blue, si dupa deja 4 zile am o problema cu rotita de la mouse, cand dau scroll in jos sare o pagina in sus, asa face mereu, are cineva aceiasi problema?
  22. multumesc pentru raspunsuri, da dansud am gresit sa scriu.
×
×
  • Create New...