Jump to content

Gio33

Active Members
  • Posts

    656
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Gio33 last won the day on April 8 2015

Gio33 had the most liked content!

About Gio33

  • Birthday 01/01/1990

Converted

  • Location
    (_̅_̅_(̅_̅_̅R̅s̅T̅ ̅F̅o̅R̅u̅M̅_̅_̅_̅ () ด้้้้้็็็็็้้้
  • Interests
    Health, Love, Knowledge.

Recent Profile Visitors

6579 profile views

Gio33's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

292

Reputation

  1. A scris LEI in primul post, de unde apareti cu euro unii ... Eu stiu caz concret de prieten care lucreaza de aprox 2 ani pe java si acum ia undeva la 1200-1500eur , insa are beneficii gen, lucreaza de acasa ... are timp liber si de alte proiecte etc. deci overall poate ajunge la 2000eur lejer. Depinde cat te dedici si cat esti de talentat, sunt unii care invata in 2 luni cat altii in 6 luni .. pentru ca pur si simplu asa ii duce capul .. Ca si sfat, nu va rupeti capul muncind si la munca si acasa si in weekend si oricand .. mai traiti si viata putin, nu uitati de prieteni etc. O sa munciti toata viata de o sa vi se ia.
  2. Salut, ti am dat un pm. As avea de nevoie de tine sa discut ceva cu tine daca se poate sa mi raspunzi la pm sau sa mi dai un pm cu datele tale de contact! 

    1. Luxurious

      Luxurious

      Hi! Please send PM with your ID yahoo jabber icq anything. I'm interested in scanners!

    2. h4x0rteam

      h4x0rteam

      xfaulz@jabber.ru

       

  3. Este valabil dar nu te pricepi tu... solidfiles merge.
  4. Poti sa uiti de el, e o porcarie inutila.
  5. El se regleaza automat oricand are nevoie, instant, la 2,4 maxim, e irelevanta frecventa de baza in cazul acestor procesoare, ele sunt facute sa ruleze la frecventa asa mica in ideea in care pe idle sa consume cat mai putin posibil. Diferenta dintre I5 de pe laptopul tau si I5 de pe cel prezentat de mine este de arhitectura in primul rand si de 300 mhz frecventa maxima, al tau probabil consuma si mai putin (broadwell 14nm vs haswell pe 22nm) . Eu in tot ce am facut cu laptopul pana acum nu am avut nici o problema la capitolul procesor, jocuri, programare, compilare, scrapare, lucru pe multe thread-uri etc.
  6. Eu am prins laptopul din linkul de mai jos la o super reducere acum 8~ luni , 2250 ron (acum inca se mentine la 29-31 mil) . Are i5, placa video radeon 8870 2gb gddr5 , doua sloturi ram (total are acum 12 gb ram, dupa un upgrade de 8gb ram), acces la hdd si ram cu doua suruburi desfacute doar, i-am inlocuit hdd-ul cu ssd samsung 840 care e foarte tare, inlocuit placa retea cu un intel cu banda AC (a durat 5 minute inlocuirea ei). Daca era full-hd era probabil cel mai ok inainte de un macbook. Toate astea m-au dus pana in 3000 lei , si un laptop cu o configuratie ca cea prezentata de mine (cu upgrade-urile facute venind default) cred ca se invarte la 4000-4500 ron... de-asta zic, faceti o achizitie cu cap, ca sa va fie usor mai tarziu la upgrade-uri etc. Notebook / Laptop DELL 17.3'' Inspiron 17R 5737, HD+, Procesor Intel® Core™ i5-4200U 1.6GHz Haswell, 4GB, 500GB, Radeon HD 8870M 2GB, Linux - PC Garage Nu recomand acest laptop acum, la pretul asta (plus ca e deja invechit), insa daca l-as mai gasi la 2250 ron, cu siguranta l-as recomanda !
  7. Punctul meu de vedere e urmatorul: I7 pe laptop nu te ajuta daca nu faci cine stie ce procesare / randari etc. Ai grija ca procesorul e seria U (underclocked, undervoltage .. gen) consuma mai putin dar performantele sunt slabe Nu sunt sigur dar din ce imi aduc aminte seriile U de procesor au defapt 2 core-uri fizice si nu 4 ca cele normale. Ideea in mare la procesor e ca va ia ochii cu I7, dar nu se merita deloc banii. 1 singur slot de memorie , greu faci upgrade. Hdd si nu ssd (voi chiar mai folositi in 2015 hdd si nu ssd? ) Placa aia video e mediocra, voi va lasati pacaliti ca vedeti GTX 850 .. faceti niste research sa vedeti la ce ma refer. Bateria e varza Wi-fi fara banda AC (sau iar sunteti in anul 2008 ramasi, fara gigabit, fara banda AC pe wireless 5ghz ?) Singurul plus pe care il gasesc e display-ul fullHD Cauta un laptop usor de modificat si cu posibilitate de upgrade, sau care sa aiba deja ssd pe el.. MACAR Ce ma refer: Acces usor la hdd/ram 2 sloturi ram Posibilitate inlocuire DVD-rw cu HDD BAY (bagi un ssd in locul la hdd si daca ai nevoie de stocare cumperi un hdd-bay ~80 lei si pui hdd-ul in el, oricum nu mai foloseste nici dracu dvd/cd .. sau poate iar sunteti prin 2005-2008 cu tehnologia) Sa aiba o placa video pe 128bit cu memorie gddr5 Procesor e de ajuns un I5, fie el si seria U . Succes.
  8. Gio33

    1337day.com OWNED

    Ce bine-mi pare, erau nesimtiti rau mai ales la chestiile pe care cereau bani.
  9. Aiurea faza cu inscrierea obligatorie cu linkedin si github , poate eu sunt un anonim dubios cu multe cunostinte in domeniu si as avea toate sansele la acele challenge-uri (a fost un exemplu). Mai ok era un test preliminar pentru inscriere.
  10. Exact la asta ma gandeam si eu, iti dai seama ce de cacaturi or sa iasa dupa faza asta...
  11. Felicitari pentru site-urile distruse, esti un badass. Probabil ai o varsta prea frageda ca sa intelegi, dar considera ca ai si tu un website pe un domeniu anume, care te ajuta mai mult sau mai putin in afacerea ta, l-ai facut tu sau cineva.. care nu era as in securitate informatica.. si vine un pustiulica care da cu ghilimele prin site si iti strica toata treaba, in loc sa te anunte "ba fraiere, vezi ca ai site-ul vulnerabil, ia de-aici X si Y si repara-l" , ba mai mult, te poti alege cu vre-o colaborare pentru a fixa vulnerabilitatile din acel site, sau cu vre-o recomandare pentru altcineva care are aceste probleme. Poate acum o sa negi ce iti zic, dar o sa ajungi la un moment dat sa realizezi ca aveam dreptate. Succes. PS: nu te numi expert pe ceva pana nu ajungi sa lucrezi in domeniu in adevaratul sens al cuvantului, la primul meu job am trecut in C.V. SQL avansat, si mi-au dat aia din firma rusine la toate capitolele.
  12. Felicitari pentru tot, si eu mi-am blestemat ziua in care m-am apucat de wow (am pierdut cred ca 2 ani din viata cu jocul ala) fix cand incepusem sa inteleg tot ce tine de programare / web si invatam orice ... in loc sa invat + lucrez + produc bani poate in 2 ani, m-am jucat si am avut profit pe minus, sanatate pe minus, prieteni pe minus. Inainte de a va distra si relaxa cu un joc sau orice, asigurati-va ca aveti si din ce trai, pentru a va sustine distractia / relaxarea. O zi placuta.
  13. Cum ai vrea sa-ti salveze php? cand php e cod interpretat de server si apoi afisat sub forma de html tie in browser. Programu nu face decat sa simuleze un browser si sa iti salveze html/imagini/js etc Programul e bun daca exista de exemplu un forum full cu tutoriale si tu vrei sa il ai local, poate odata si odata o sa pice si nu o sa mai acces la toate acele informatii, asa il salvezi pe tot cu linkuri functionale local etc. (a fost doar un exemplu de functionalitate ok)
  14. 'DisclosureDate' => 'Nov 26 2015', E defapt 2014 ... si e vechi ...
×
×
  • Create New...