Jump to content

meformyworld

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

About meformyworld

  • Birthday 11/11/1993

Recent Profile Visitors

2094 profile views

meformyworld's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputation

  1. multumesc domnului zyntax , el ma ajutat sa postez pe mai multe grupuri de pe facebook . QuoVadis stau in Portico di Caserta (CE) langa Caserta .
  2. magazinele prenatale sunt inchise si unica solutie este sa faci comanda pe amazon ceea ce dureaza foarte mult cu aceasta carantina . Eu nu cer hainute noi si nici bani nu am nevoie . Cer doar hainute folosite prenatale persoanelor care nu mai au nevoie de ele . Facebookul meu este > https://www.facebook.com/claudiu.filipciuc.501 Am facut un post pe un grup Romani in italia si 3 persoane deja m au ajutat cu cateva hainute .
  3. Salut tuturor , sunt un viitor tatic ce a ramas fara servici si a intrat in Carantina (ITALIA) de aproape 2 luni . Sotia mea este insarcinata in luna a 8-a iar noi nu am reusit sa ne organizam cu hainute , pat si alte chestii pentru bebe . Din banii ramasi de economie am cumparat alimente pentru a supravietui . Daca cineva doritor din Italia sau eu stiu si din Romania are hainute folosite de bebe sau alte chestii folositoare si le poate trimite as aprecia foarte mult . Pentru cei care sunt in dubii va pot da numarul de whatsap si va pot arata sotia insarcinata apartamentul si alte dovezi .
  4. Platesc pentru un serviciu minor , foresc sa aflu parola WiFi al unui vecin insa nu am cunostintele necesare de aceea sunt dispus say platesc pentru cel care ma ajuta pas cu pas .
  5. Vreau carti/cursuri java de la 0 ( gradinita) , am timp disponibil dar nu stiu de unde sa incep .
  6. Am verificat , nu nu am nici un mac strain .. Am doar trei active , Cel de la apple ( telefonul conectat la wifi ) , pc'ul meu si mac de la router .
  7. Bun , parola am schimbato , am pus wlan pe 802.11b cu rate de 1mb/s ( cred ca e restrictia vitezei prin wifi ), vad ca are 20dbm setat ( nu umblu ca nu ma pricep ) wps dezactivat . Poti fi mai detaliat cu mac'ul strain cum il descoper daca esti amabil . Edit : La DHP am asa :
  8. Done : Speedtest.net by Ookla - My Results ceva jalnic cu netul astora ... acum o saptamana aveam de trei ori mai mare viteza pe speedtest p.s am facut test si de pe telefon si trece de 1.30 mb/s ... iar de pe pc nici nu ajunge la 1mb/s .
  9. Salut , apelez la voi deoarece va consider cea mai mare comunitatea cu experienta in aceste domenii si poate , poate aveti un mic sfat si pentru mine . Sa incepem ... Sunt in strainatate ( mai exact undeva prin Italia ) , rece mi'am facut un abonament la INFOSTRADA ADSL de 20 mb/s , au venit tehnicianii mi'au verificat cablurile , priza adsl , semnalul etc si au spus ca e sunt aproape de centrala si e perfect , totul e ok .. Bun , am primit un router Huawei HG532s , setarile sunt facut default in afara de parola wi'fi ceea ce am modificat eu ... in primele zile ajungeam pana la 3 mb/s pe speedtest si la download cu torrent ajungeam pana in 600 kb/s , eu ma multumeam cu viteza asta ca .. pana la urma nu descarc cine stie ce dar dupa cateva zile am inceput sa am probleme , cand sta prietena mea pe youtube de pe telefon ( e disperata de youtube si nu o mai suport ) mie cel putin imi merge in reluare , mai exact am ping de 500 , download de 10 kb/s , nu mai stiu ce sa ii fac .. am cautat prin setari dar nu ma prea pricep sa ii reduc viteza gen sa ii pun o limita de kb/s sau mai stiu eu ce dar nu reusesc . Acum apelez la voi care cunoasteti acest tip de modem , exista vre'o setare prin advanced de genul asta sa ii restrictionez din viteza ? Mentionez ca eu folosesc cablu pentru pc iar ea wifi . Problema 2 , dupa mii de telefoane la Infostrada , deja mam lasat batut si am ajuns sa imi folosesc wifi de la telefonul meu care la randul lui e si mai rapid decat adsl vietii . Acum mai nou am download de 150-180 kb/s , e ceva jalnic .. altii au acelasi abonament si ajung la un download de 4mb/s iar eu stau si imi plang de mila ... Tehnicii au spus ca nu sunt probleme cu priza sau modemul , iar de la centrala e totul ok .... atunci unde mama ma'sii se pierd acesti kb/s ? Mentionez ca setarile sunt default si iar cer ajutorul vostru pentru cunoscatori in acest domeniu si acest tip de modem HG532s , sunt setari pe care trebuie sa le fac manual pentru a avea o viteza mai mare ? sau totul e de la centrala si aia ma mint pe fata ? Va multumesc anticipat pentru cei care incearca sa ma ajute cu cateva sugestii , o seara frumoasa !
  10. sunt in alta tara , o modalitate de acasa , nu exista?
  11. Am gasit un telefon lg l bello nou nout , are parola dupa ce il deschid . Cum o pot afla sau reseta .. mentionez ca nu are butoane laterale de volume doar ala de shut down si nu stiu cum sa il resetez .
×
×
  • Create New...