Jump to content

meformyworld

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by meformyworld

  1. multumesc domnului zyntax , el ma ajutat sa postez pe mai multe grupuri de pe facebook . QuoVadis stau in Portico di Caserta (CE) langa Caserta .
  2. magazinele prenatale sunt inchise si unica solutie este sa faci comanda pe amazon ceea ce dureaza foarte mult cu aceasta carantina . Eu nu cer hainute noi si nici bani nu am nevoie . Cer doar hainute folosite prenatale persoanelor care nu mai au nevoie de ele . Facebookul meu este > https://www.facebook.com/claudiu.filipciuc.501 Am facut un post pe un grup Romani in italia si 3 persoane deja m au ajutat cu cateva hainute .
  3. Salut tuturor , sunt un viitor tatic ce a ramas fara servici si a intrat in Carantina (ITALIA) de aproape 2 luni . Sotia mea este insarcinata in luna a 8-a iar noi nu am reusit sa ne organizam cu hainute , pat si alte chestii pentru bebe . Din banii ramasi de economie am cumparat alimente pentru a supravietui . Daca cineva doritor din Italia sau eu stiu si din Romania are hainute folosite de bebe sau alte chestii folositoare si le poate trimite as aprecia foarte mult . Pentru cei care sunt in dubii va pot da numarul de whatsap si va pot arata sotia insarcinata apartamentul si alte dovezi .
  4. Platesc pentru un serviciu minor , foresc sa aflu parola WiFi al unui vecin insa nu am cunostintele necesare de aceea sunt dispus say platesc pentru cel care ma ajuta pas cu pas .
  5. Vreau carti/cursuri java de la 0 ( gradinita) , am timp disponibil dar nu stiu de unde sa incep .
  6. Am verificat , nu nu am nici un mac strain .. Am doar trei active , Cel de la apple ( telefonul conectat la wifi ) , pc'ul meu si mac de la router .
  7. Bun , parola am schimbato , am pus wlan pe 802.11b cu rate de 1mb/s ( cred ca e restrictia vitezei prin wifi ), vad ca are 20dbm setat ( nu umblu ca nu ma pricep ) wps dezactivat . Poti fi mai detaliat cu mac'ul strain cum il descoper daca esti amabil . Edit : La DHP am asa :
  8. Done : Speedtest.net by Ookla - My Results ceva jalnic cu netul astora ... acum o saptamana aveam de trei ori mai mare viteza pe speedtest p.s am facut test si de pe telefon si trece de 1.30 mb/s ... iar de pe pc nici nu ajunge la 1mb/s .
  9. Salut , apelez la voi deoarece va consider cea mai mare comunitatea cu experienta in aceste domenii si poate , poate aveti un mic sfat si pentru mine . Sa incepem ... Sunt in strainatate ( mai exact undeva prin Italia ) , rece mi'am facut un abonament la INFOSTRADA ADSL de 20 mb/s , au venit tehnicianii mi'au verificat cablurile , priza adsl , semnalul etc si au spus ca e sunt aproape de centrala si e perfect , totul e ok .. Bun , am primit un router Huawei HG532s , setarile sunt facut default in afara de parola wi'fi ceea ce am modificat eu ... in primele zile ajungeam pana la 3 mb/s pe speedtest si la download cu torrent ajungeam pana in 600 kb/s , eu ma multumeam cu viteza asta ca .. pana la urma nu descarc cine stie ce dar dupa cateva zile am inceput sa am probleme , cand sta prietena mea pe youtube de pe telefon ( e disperata de youtube si nu o mai suport ) mie cel putin imi merge in reluare , mai exact am ping de 500 , download de 10 kb/s , nu mai stiu ce sa ii fac .. am cautat prin setari dar nu ma prea pricep sa ii reduc viteza gen sa ii pun o limita de kb/s sau mai stiu eu ce dar nu reusesc . Acum apelez la voi care cunoasteti acest tip de modem , exista vre'o setare prin advanced de genul asta sa ii restrictionez din viteza ? Mentionez ca eu folosesc cablu pentru pc iar ea wifi . Problema 2 , dupa mii de telefoane la Infostrada , deja mam lasat batut si am ajuns sa imi folosesc wifi de la telefonul meu care la randul lui e si mai rapid decat adsl vietii . Acum mai nou am download de 150-180 kb/s , e ceva jalnic .. altii au acelasi abonament si ajung la un download de 4mb/s iar eu stau si imi plang de mila ... Tehnicii au spus ca nu sunt probleme cu priza sau modemul , iar de la centrala e totul ok .... atunci unde mama ma'sii se pierd acesti kb/s ? Mentionez ca setarile sunt default si iar cer ajutorul vostru pentru cunoscatori in acest domeniu si acest tip de modem HG532s , sunt setari pe care trebuie sa le fac manual pentru a avea o viteza mai mare ? sau totul e de la centrala si aia ma mint pe fata ? Va multumesc anticipat pentru cei care incearca sa ma ajute cu cateva sugestii , o seara frumoasa !
  10. sunt in alta tara , o modalitate de acasa , nu exista?
  11. Am gasit un telefon lg l bello nou nout , are parola dupa ce il deschid . Cum o pot afla sau reseta .. mentionez ca nu are butoane laterale de volume doar ala de shut down si nu stiu cum sa il resetez .
  12. @vargas , nu este o problema codicele fiscal sau buletin pentru ca il am .. mi-a trebuit si la wind .. dar pur si simplu nu sunt de acord proprietarii pentru ca am doar 2 luni la ei si bla bla .. am sa incerc cu wifislax .. daca nu merge atunci aplic metoda prin satelit .
  13. Ok deci sa inteleg ca cea mai rezonabila oferta este cea prin satelit , intrebarea mea este urmatoarea : Ma axez pe maxim 40 euro pe luna sa platesc la satelit dar o sa am internet nelimitat? Eu am nevoie de internet nelimitat si fara griji ca mi se v'a terminat traficul sau macar sa imi mearga rezonabil dupa ce termin traficul adica sa mearga cel putin cu 70-100 kb/s cand se termina traficul , deoarece la wind teoretic dupa ce se termina traficul se imparte viteza dar asta e o minciuna ( cand am trafic adica cei 6gb imi merge cu 500kb/s ajunge uneori si la 1mb/s dar dupa ce s-a terminat imi merge cu 4kb/s . ) Sper ca ati inteles ceea ce am scris , sunt agramat + nu mi-a placut scoala si nu imi este rusine sa recunosc . toate cele bune si sper ca voi gasi o solutie .
  14. Misefalfaie@ Din pacate nu pot prin telecom desi mi-as dori foarte mult sau infostrada .. stau in chirie si proprietarii sunt asa de bulangii incat nu ma lasa .
  15. Salut tuturor membrilor RST , ma numesc Claudiu , locuiesc in Roma si am 21 ani . Desi am cont pe acest forum din 2013 nu prea am fost interesat de frumoasele voastre tutoriale dar acum am decis sa imi incep anul scolar cu tutorialele voastre .. cateva sugestii ? Cu ce as putea incepe ? Toate cele bune va doresc si multa sanatate .
  16. Salut , ma numesc Claudiu si am o intrebare pentru voi .. sau mai bine o serie de intrebari. Muncesc in Italia de aproximativ 4 luni si locuiesc la bloc , momentan am un internet prin stick de la win si platesc 15 euro pe luna pentru 6gb de trafic , problema este ca cei 6gb eu ii termin intr-o saptamana dupa ce ii termin incarc cartela cu inca 10 euro pentru a avea internet la viteza de 10kb/s . in total ajung sa platesc 25-30 euro pe luna dar nu ma bucur de internet decat o saptamana , dupa ce se termina traficul imi merge oribil , pot accesa doar forumuri si site-urile cu putine imagini . In blocul meu am 10 retele wirreles wpa2-psk , am incercat sa imi trag internet prin fix dar nu am documentele necesare . Exista vre-o solutie sa aflu parola unei retele wirreles din blocul meu sau sa pot face internetul prin stick sa mearga cu mai mult de 10kb/s ? M'am saturat ca dupa o saptamana cand vreau sa vad un film trebuie sa ma duc la sala si sa platesc 3 euro ora .. sa spunem ca platesc ca sa accesez internet sala + acasa in timpul liber circa 50-80 euro . Daca exista vre-o solutie si este cineva amabil sa ma ajute dati un reply . Multumesc .
×
×
  • Create New...