TheProFromRo Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 (edited) huh Edited September 14, 2019 by TheProFromRo Quote
TheProFromRo Posted March 8, 2012 Author Report Posted March 8, 2012 (edited) huh Edited September 14, 2019 by TheProFromRo Quote
Guest Kovalski Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 ?!??! hai, sa zicem ca motorul ar fi o idee ok, dar cautai pe netai in parai ca-mi dai ? WTF?chiar duci lipsa de inspiratie? sau esti fan Guta? Quote
TheProFromRo Posted March 8, 2012 Author Report Posted March 8, 2012 (edited) huh Edited September 14, 2019 by TheProFromRo Quote
Moderators Dragos Posted March 8, 2012 Moderators Report Posted March 8, 2012 Ideea in sine este foarte buna, dar numele ales este de-a dreptul idiot. Pe viitor incearca sa-ti iei un domeniu (daca nu ai bani alege .tk sau .co.cc) si sa-l legi de un host (daca vrei unul gratuit, recomand freewha.com). Quote
shaggi Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 il poti schimba:) (pui un favicon in filesystem) dar tre sa setezi domeniul cu ns-uri, nu cu iframe sau ce rahat e ala Quote
0edi0 Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 mi se pare mie, sau site-ul tau acum e OFF ? Quote
MDGFULL Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 E o idee chiar buna! Cred ca un domeniu ar fi minunat! Buna treaba Quote
individual14XX Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 (edited) **deleted** Edited March 4, 2023 by individual14XX Quote
sniff Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 e domeniu tampit de free webhosting, [domeniu].netai.netce sa imi vina si mie in minte atunci?am o scarba uriasa de cocalari nu mai vorbi de ei de te sperii, altii ar lua la bataie un cocalar dar mie o scarba de ei asa de mult ca nu poteu sunt din Braila si in Galati se zice pã in loc de pe, asa sunt ei mai moldoveniEu sunt din Galati si folosesc "pe". Scuza ta este penibila. Nicaieri in Moldova nu se foloseste "pã", dar tu nu ai de unde sa stii asta. Quote
Moderators Dragos Posted March 9, 2012 Moderators Report Posted March 9, 2012 E o idee chiar buna! Cred ca un domeniu ar fi minunat! Buna treabaIndexezi paginile si faci un script care sa faca o cautare in baza de date dupa stringul dat de utilizator. Quote
cybercop Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 Salut RST! Am creat un motor de cautare special facut pentru hackeri: Cautai pã Netai!Spune-mi daca exista vreo legatura intre: Cautai Netai si SphiderDin cate vad lumea nu prea apreciaza numele site-ului, asa ca datimi idei pentru un nou nume.Am de gand sa indexez doar site-uri, blog-uri si forum-uri cu si despre hacking ca sa fie totul la indemana, pentru ca gogu nu iti da rezultate numai despre hacking...Pana acum am adaugat la index doar forumul RST, voi mai adauga ISR cand va deveni mai mare, si Hackpedia.Apreciez mult ideile si munca, dar nu imi place sheriff badge care ti-ai pus-o. Modestia nu a omorat pe nimeni. Quote
Endakin Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 Eu sunt din Galati si folosesc "pe". Scuza ta este penibila. Nicaieri in Moldova nu se foloseste "pã", dar tu nu ai de unde sa stii asta.si eu sunt din braila si am auzit multi galateni si braileni care folosesc "pã" Quote
spiker1998 Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 mai, internautilor , omul va rugat sa-i dati idei de nume ... nu sa va certati cu limba romana ... daca va bate romana luati un manual... eu nu am o idee pe moment, dar iti propun niste domenii destul de ieftine - Hostare.Net Solutions - 1,5 euro pe an cu exceptia .R0 ( cand vrei sa ti-l reinoiesti, creste pretul ) Quote