danger2u Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 (edited) salutnu stiu pe cati intereseaza dar am sa scriu o guida cum sa cumperi o boxa philips in valoare de 60 de euro cu 1 euroPointShop.it - Guadagna punti e acquista gratis!inscrie te aici puneti sa va traduca daca nu stiti italianadupa ce v ati inscris confirmati emailulconfirmati nr de telefon confirmati unde locuiti .nu o sa va trimita nici un cod nimeni dupa 2 zile o sa primiti o confirmare ca totul e ok si adresa voastra este okdupa ce v au venit toate confirmarile mergeti la account vipdati click pe Ti piacerebbe diventare VIP di PointShop e guadagnare 100% di punti extra su tutte le campagne? Clicca qui.”completati formularul din imagine cu datele pe care le a ti pus cand v ati inscrisdupa ce ati terminat dati Prosegui si trebuie sa platiti un euro prin postepay,paypal,etc.dupa ce ati platit un euro veti vedea ca aveti 6700 de puncte aici sunt mai multe premii pe care puteti sa le alegetiProfumi http://www.pointshop.it/vip/perfume2Spazzolino elettrico Braun Grazie per aver sottoscritto PointShop VIPCartaregalo Grazie per aver sottoscritto PointShop VIPSpeaker Philips Grazie per aver sottoscritto PointShop VIPPenne Cross http://www.pointshop.it/vip/crossTelefono Nokia 1800 http://www.pointshop.it/vip/nokiaTelefono Nokia 1616 Grazie per aver sottoscritto PointShop VIPdupa ce v ati ales premiul si vi s a confirmat ca comanda facuta este ok aveti 14 zile sa va dezabonati de la VIP daca nu vreti sa platiti 1.5 euro pe zi.have funptr orice intrebare sunt aiciptr boxa sta e linkulPointShop.it - Guadagna punti e acquista gratis! Edited March 13, 2012 by danger2u add some stuff Quote
sharkyz Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 Se trimite doar in italia sau in orce tara? Quote
totti93 Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 O intrebare: Ai primit ceva? Sau doar spui... Quote
danger2u Posted March 13, 2012 Author Report Posted March 13, 2012 am primit eu o boxa philipssi se trimite in orice tara Quote
HIENA Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 (edited) poti sa ne faci o poza la boxa? asa sa ne convingem?@edit la Codice di avviamento postale/Città: ce cod postal ca nu accepta nici un cod postal decat codurile din italia Edited March 13, 2012 by HIENA Quote
danger2u Posted March 13, 2012 Author Report Posted March 13, 2012 e valabila ptr aia din italia doar nu intelegeti gresitdovada Quote
HIENA Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 aa, deci... nu avem nici o treaba noi din romania , sau am inteles gresit Quote
danger2u Posted March 13, 2012 Author Report Posted March 13, 2012 cine stie majoritatea dintre voi se gasesc in Italia mai mult ca sigur Quote
Ghett0 Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 Pai parca ziceai ca trimit in orice tara....Ia sa trag si eu cu ochiul.LE: La pagina non esiste. Quote
HIENA Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 specifica in titlu doar pentru italieni valabil.. Quote
Ghett0 Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 am primit eu o boxa philipssi se trimite in orice taraIntr-adevar, a scris in titlu... daca aveti rude prin Italia bagati mare. Quote