Rila_xp Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 Salut,Am un curl cu care accesez rst de ex (am pus codul),intru pe pagina pe care am facut curl si imi apare forumul cu toate linkurile lui,daca dau click pe un link nu imi mai face curl,deja pleaca pe pagina aia.Cum pot face sa imi deschida pagina respectiva tot cu curl?(ceva de genu iPhone 4 Simulator - Test iPhone Websites iPhone Web Apps ca acolo am vazut ca daca intru pe un site si dau click pe un link imi face curl pe pagina respectiva).<?php$ch = curl_init();curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "www.rstcenter.com");curl_exec($ch);}?> Quote
Vlachs Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 Salut,Am un curl cu care accesez rst de ex (am pus codul),intru pe pagina pe care am facut curl si imi apare forumul cu toate linkurile lui,daca dau click pe un link nu imi mai face curl,deja pleaca pe pagina aia.Cum pot face sa imi deschida pagina respectiva tot cu curl?(ceva de genu iPhone 4 Simulator - Test iPhone Websites iPhone Web Apps ca acolo am vazut ca daca intru pe un site si dau click pe un link imi face curl pe pagina respectiva).<?php$ch = curl_init();curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "www.rstcenter.com");curl_exec($ch);}?>Trebuie sa preiei noua pagina prin GET, pentru a rescrie toate url-urile foloseste str_replace si inlocuiesti in pagina returnata toate a href=" cu a href="fisier.php?url= Quote
Rila_xp Posted March 14, 2012 Author Report Posted March 14, 2012 Am inteles acum,mersi mult benny !tromfil,cam asa ceva,m-am lamurit acum! Quote