MusicMan Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 (edited) Numele meu e Gabi, am 17 ani si sunt din jud. Tulcea. Mi-a placut acest forum, si mi-am spus sa imi fac cont. Pasiunea mea e muzica, ca dovada si un video recent de-al meu. Edited March 19, 2012 by MusicMan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 sal, bine ai venit,esti cam incepator la orga nu?Baga mai bine niste cunostitne IT aici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusicMan Posted March 14, 2012 Author Report Share Posted March 14, 2012 Nu, nu sunt incepator, dar, daca, vrei sa iti explic mai larg:-melodia aceea am inregistrat-o dupa 10 minute de cand am inceput sa o invat. Am invatat-o dupa ureche, nu dupa note. -nu-s incepator, cant la orga de 5 ani, orga e incepatoare, urmand ca saptamana viitoare sa imi una noua, si special am sa fac un video.-nu ma omor cu hack-urile/php/sql sau cum se mai spune, dar vreau sa fac tot ce pot si sa ajut lumea pe aici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrXt Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Bine ai venit ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTremeSurfer Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Bine ai venit ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...