mahsat92 Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 (edited) Not abuse with this tool.Download Here : muie ! Edited March 17, 2012 by MrRip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nSnoopy Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 (edited) https://www.virustotal.com/file/3f62708844d7095bd7563f460622fe5abce0bde727dc531dfe6c546a9966e00a/analysis/1331903563/Cat de prost sa fii sa faci spread cu un server detectat Anubis - Analysis ReportUn mod/admin sa il trimita la cos, fisierul este infectat Edited March 16, 2012 by nSnoopy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mahsat92 Posted March 16, 2012 Author Report Share Posted March 16, 2012 Nu iau in considerare cuvintele copiate de pe "google" dar iti pot spune ca daca nu iti convine nu ei ,daca esti tampit prost il iei daca nu nu .si tu esti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usr6 Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 win32updatesx64.sytes.net (spynet rat) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Nu iau in considerare cuvintele copiate de pe "google" dar iti pot spune ca daca nu iti convine nu ei ,daca esti tampit prost il iei daca nu nu .si tu esti.Chiar esti penibil. Genul de cocalar de romania. Nu-ti recunosti niciodata greselile, nici macar atunci cand sunt dovezi concrete.Pe langa asta incerci sa faci spread pe un forum de securitate...Cata minte ai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0edi0 Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Virus http://img35.imageshack.us/img35/1332/virustv.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
mahsat92 Posted March 17, 2012 Author Report Share Posted March 17, 2012 Nu esti tu in masura sa imi spui ce sunt si ce nu sunt si nu stii niciodata dc l`am pus ,si crede`ma ca sunt peste voi cu mult ,asa ca taceti in plm si vedeti`va de treaba ,comentati in alta parte,daca nu va convine nu il luati si gata nu va dati atat in spectacol . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mahsat92 Posted March 17, 2012 Author Report Share Posted March 17, 2012 Chiar esti penibil. Genul de cocalar de romania. Nu-ti recunosti niciodata greselile, nici macar atunci cand sunt dovezi concrete.Pe langa asta incerci sa faci spread pe un forum de securitate...Cata minte ai?Si apropo da`mi voie sa iti amintesc ca esti cretin daca tu crezi ca incerci sa ma jignesti . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nSnoopy Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Nu esti tu in masura sa imi spui ce sunt si ce nu sunt si nu stii niciodata dc l`am pus ,si crede`ma ca sunt peste voi cu mult ,asa ca taceti in plm si vedeti`va de treaba ,comentati in alta parte,daca nu va convine nu il luati si gata nu va dati atat in spectacol .Daca erai cu mult peste noi iti cryptai serveru si iti faceai spread pe torrent/chat.. nu pe forumurile de securitate, tu credeai ca o sa picam in rat-ul tau ? =)Nici nu isi dadea nimeni seama cand tu ai facut primul post cu programul asta..In fine iti sugerez sa iti faci spread folosind alte metode ca cele de mai sus macar din metodele alea faci rost de boti destui daca ai si un pic de imaginatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...