ionutz15 Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 Salutare, încerc sa dau de un dic?ionar spaniol, sa aflu parola wpa la o re?ea.Nu am g?sit nimic, decât acea lista de 227 millions de parole, dar nu îmi ie de folos.Mul?umesc, bafta! Quote
traianus Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 http://foro.elhacker.neteu de aicea le luam, da-i un search e imposobil sa nu gasesti minim 5eu as incerca GPU cracking cu wifiway 3 daca ai grafica buna Quote
magnificul Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Si eu tot prin Spania sunt momentan si am observat ca aici se fura net la greu Daca reusesti sa spargi vreo parola wpa sau wpa2 ar fi bine sa ne spui...pe mine unu m-ar interesa. Cu wep nu am probleme, am vreo 6 sparte dar nu sunt singuru care le foloseste asa ca mi-ar prinde bine o metoda mai bunicica pentru wpa sau wpa2 (tin sa precizez ca deocamdata nici laptop sua pc personal am ) Quote
sorelian Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Si eu tot prin Spania sunt momentan si am observat ca aici se fura net la greu Daca reusesti sa spargi vreo parola wpa sau wpa2 ar fi bine sa ne spui...pe mine unu m-ar interesa. Cu wep nu am probleme, am vreo 6 sparte dar nu sunt singuru care le foloseste asa ca mi-ar prinde bine o metoda mai bunicica pentru wpa sau wpa2 (tin sa precizez ca deocamdata nici laptop sua pc personal am )Nu pot sa cred ?!Te afli in Spania si nu gasesti o metoda "bunicica" pentru wpa/wpa2 ?Pai baga-te pe cea mai noua distributie WIFISLAX 4 , ai acolo Inflator ,WpsCrack GUI ,WIFITE-2-WPS...Nu exista sa nu gasesti routere cu wps activat !Spania e tara unde se scoate wpa intro veselie Quote
ionutz15 Posted March 29, 2012 Author Report Posted March 29, 2012 Spania e tara unde se scoate wpa intro veseliePoate ne uimesti si pe noi cu un tutorial sau ceva de wifislax 4 Quote
Norbi. Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 In spania sunt multe WEP , 80 % sunt WEP... Quote
sorelian Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 (edited) Poate ne uimesti si pe noi cu un tutorial sau ceva de wifislax 4Ceva...sumar, tot am gasit.Asa arata WIFISLAX 4.0 :Cu tutorialele ...e cam acelasi lucru cu distributia sora , wifiway Aaa...Si cireasa de pe tort :wifite 2 wps Pagina oficiala WIFISLAXSi daca vrei in limba materna (romana) ,iti sugerez ceva unde ai mura-n gura. Edited March 31, 2012 by sorelian Quote
magnificul Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 (edited) Momentan nu am un laptop/pc propriu deci nu am cum sa fac mai nimic. Am spart WEP in veselie dar vreau wpa/wpa2... as fi incercat cu reaver pe Backtrack dar cum nu am scula mea...n-am cum ...Deocamdata cred ca am sa ma multumesc cu WEP, iar cand o sa ma duc la vara in tara o sa-mi iau si un laptop si gata Edited April 28, 2012 by magnificul Quote