Jump to content

magnificul

Active Members
  • Posts

    371
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by magnificul

  1. Cel mai usor, pe viitor, ca sa stii, este Kingo Root Root Android phone, flash custom ROM and manage your Android devices, Rooting Freeware Download - Kingo . Iti instaleaza automat driverele si iti face root la o gama foarte mare de telefoane/tablete Android.
  2. Chiar ma uitam zilele astea pe siteul de la doulci, sunt curios daca reuseste cineva sa faca bypass cu el.
  3. Eu am VPN pe IDCloak de aici si a mers. Incercati cu VPN si o sa mearga. Cheers !!!
  4. Am un an si ceva de cand nu am mai deschis TV-ul, am luat aplicatia ta pentru Discovery Chanel, interfata e simpatica, simplista si usor de folosit. I LIKE IT !!!
  5. Si GMT schimbat si cache sters si force close si reboot si imi da aceeasi eroare
  6. Exact cum ai scris in tutorial. Curent market: MTS Russian
  7. Freedom it's not available in your country pe S2 rootat...vreo idee ceva?
  8. http://www.youtube.com/watch?v=7N5OhNplEd4
  9. Ti-am dat PM !!! In principiu ai nevoie doar de acest tutorial. Dupa ce i-ai refacut recovery poti sa flashuiesti alt rom.
  10. Am gasit cateva chestii interesante pentru Android... @ionutcristea Am vazut cateva articole si in spaniola, aia ar trebui sa fie o problema, dar engleza nu.
  11. Faci parte din cei care joaca metin si cs nu-i asa?
  12. De ce am impresia ca iqee3 si jianu e una si aceeasi persoana ? Sa nu cumva sa negi ca ma urc pe tine ca pisica pe sunca...
  13. Lasati in pula lu' cristos CS-ul, copii retarzi !!!
  14. De ce pula lu cristos faceti prezentari de forum de cs !?!?!?!? Este chiar asa greu sa scrii cateva cuvinte iesind din tiparul metin/cs ? ON: Bine ai venit, acomodare placuta...
  15. magnificul

    Salut

    Noi sa fim sanatosi ca boala vine !!! connect cs.rstforums.com ON: Bine ai venit !!! P.S Lasa-te de metin si cs (in caz ca joci asa ceva dar mai mult ca sigur joci)
  16. Asa am zis si eu, cu electronica si programare sunt posibilitati infinite, si banoase daca te duce capul.
  17. Vazusem tutorial cum se face lipirea, munca de chinez e partea a doua, rezultatul e al unui roman deci satisfactia e maxima. Si eu m-am gandit sa ma apuc de un 16x16x16 dar parca tot mai bine se duc banii pe bautura si femei Chiar e frumos sa ai un asemenea cub acasa cu care sa faci efecte dupa muzica. Mai multi bani ar iesi din asa ceva doar ca nu vreau sa-mi imaginez cata munca e acolo...si nu ma refer doar la partea electronica, ci si cea software si mecanica.
  18. Toate magazinele din orasul meu isi fac aprovizionarea de pe Telecomenzi, difuzoare, amplificatoare, componente electronice, cabluri si mufe - Mivarom. Am comandat si eu si tovarasi de-ai mei si a fost totul ok. Uite si ce poti face cu asa ceva
  19. Nu are cum sa nu mearga !!! De curiozitate am bagat pe S2 si a mers ca uns, dar cum a zis si Shin nu ai ce face cu el...
  20. La multi ani !!! Sunt sigur ca vei mai reveni pe aici, chiar si in vizita...Cum au spus si altii, RST a facut bine multor persoane intrun fel sau altul si nu trebuie sa fac parte dintre cei vechi ca sa stiu asta.
×
×
  • Create New...