flux Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 Am facut cateva scannere si inca alte produse, mai am cateva terminate ce urmeaza sa fie lansate si cateva in lucru.Timp de reclama nu am, am pus cateva anunturi, pana acum s-a vandut foarte bine dar am nevoie de persoane care sa intre pe diverse forumuri si sa faca in continuare advertising.Am achizitionat mai multe softuri de SEO like XRumer, SeNuke si ScrapeBox dar nu am timp nici de ele.Cum functioneaza:- Postati anuntul pe un anumit site/forum/faceti reclama altfel postand un template pe care vi-l dau eu care contine cateva descrieri, preturi, adresa site-ului si mailul meu- IMI spuneti UNDE ati facut reclama- eu intreb fiecare client de unde a auzit / cum a ajuns acolo / la recomandarea cui- primiti 20 de euro la fiecare produs vandutCui ma adresez:- membrilor care nu sunt noi si care au cunostinte despre securitate online si linux in genereadica trebuie sa stiti despre ce e vorba aici: 0-day - “The only source of knowledge is experience” (ce's alea)Astept persoanele interesate cu un PM. Quote
Active Members Fi8sVrs Posted March 17, 2012 Active Members Report Posted March 17, 2012 (edited) check PMps: http://www.vonfelten.com/blog/2007/06/05/referral-url-from-session-using-php/ Edited March 17, 2012 by Fi8sVrs Quote