Lexus Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 Salut RST. Sunt nou pe forum, atat ca membru cat si ca vizitator.Sper sa fi postat in locul potrivit.Detin un site cu platforma Wordpress, versiunea 3.3.1 si tema Dromeo.Problema este urmatoarea: am acele locuri pentru "widgeturi" in stanga si in dreapta paginii iar eu as vrea sa le pot dezactiva pe o parte, mai exact pe stanga (partial am reusit acest lucru dar acel loc ramanea liber, doresc sa fie ocupat de dimensiunea paginii). Aceasta este o problema, iar alta folosesc un plugin sau widget care arata ultimele posturi cu thumbial. Si as vrea ca pe prima pagina sa nu mai apara ultimele posturi adaugate si sa apara doar acel widget dar care sa fie extins pe tot continutul paginii (am reusit sa dezactivez listarea posturilor pe prima pagina insa nu am reusit sa redimensionez plugin-ul ).Va multumesc anticipat, astept raspunsurile voastre! Quote
sicilianul Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 In widgets ai in dreapta de tot ceva de genu "Sidebar1, sidebar 2 etc" si acolo e defapt zona unde sunt ele localizate pe site. Incearca prima oara sa pui un singur widget care e static si il muti de colo colo sa vezi unde se aseaza in pagina. Si la cea de-a doua problema cred ca e de la tema setata de tine, eu la tema mea nu am thumbnail. Daca vrei da-mi pm cu site-ul si vad mai exact ce vrei sa zici. Quote
Lexus Posted March 18, 2012 Author Report Posted March 18, 2012 Multumesc Gecko, am sa caut asa cum mi-ai sugerat.Sicilianul, nu poti primi mesaje private asa ca daca poti da-mi add pe Y!M: me_kydu. Iar ceea ce mi-ai sugerat tu nu duce la nimic.Multumesc oricum! Quote