angeloarama Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Am un HTC DROID INCREDIBLE 2 venit din America din reteaua Verizon Dupa o resetare generala din boot menu ajunge la partea de configurarea Selectare Limba--->> Dupa la partea de validare (ma pune sa sun) la *228 ..Cine stie cum as putea trece de chestia asta platesc Am inteles ca sunt niste coduri dupa IMEI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirtrock Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Am un HTC DROID INCREDIBLE 2 venit din America din reteaua Verizon Dupa o resetare generala din boot menu ajunge la partea de configurarea Selectare Limba--->> Dupa la partea de validare (ma pune sa sun) la *228 ..Cine stie cum as putea trece de chestia asta platesc Am inteles ca sunt niste coduri dupa IMEI!punei un custom ROM .. nu e mare lucru.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angeloarama Posted April 3, 2012 Author Report Share Posted April 3, 2012 pai ma poti ajuta tu cu un ROM platesc ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirtrock Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 pai ma poti ajuta tu cu un ROM platesc ...te ajut gratis ai pm cu id meu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...