nemurici Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 (edited) @Staff Daca am gresit categoria rog pe cineva sa mute topicul..Am adus o modificare fisierului care contine bbcode-urile implicite si am creat un script care sa preia imaginile si sa le treaca printr-un shield pentru a nu putea fi colectate ip-urile.Pe scurt munca pentru lumea mare:) Rog pe cineva care se pricepe in php sa se uite la scripturi si sa confirme ca nu am lasat nicio vulnerabilitate pe acolo downloadVa rog sa-mi raportati orice vulnerabilitate gasita:) Edited March 21, 2012 by nemurici Quote
Moderators Dragos Posted March 21, 2012 Moderators Report Posted March 21, 2012 @Stuff Daca am gresit categoria rog pe cineva sa mute topicul..Am adus o modificare fisierului care contine bbcode-urile implicite si am creeat un script care sa preia imaginile si sa le treaca printr-un shield pentru a nu putea fi colectate ip-urile.Pe scurt munca pentru lumea mare:) Rog pe cineva care se pricepe in php sa se uite la scripturi si sa confirme ca nu am lasat nicio vulnerabilitate pe acolo downloadVa rog sa-mi raportati orice vulnerabilitate gasita:)In primul rand invata sa scrii corect limba romana si limba engleza.In rest, vezi ca in suckitup.php la liniile 29 si 30 se declara astfel: header('Content-type: image/jpeg'); echo file_get_contents('http://lava360.com/wp-content/uploads/2010/01/csstricks.jpg');Daca le declari invers (cum le-ai declarat tu), s-ar putea sa-ti dea o eroare de tipul "Cannot modify header information - headers already sent". Quote
nemurici Posted March 21, 2012 Author Report Posted March 21, 2012 Da, le facusem cum ai zis tu dar uitasem sa-l inlocuiesc si pe cel din arhiva:) Oricine are de invatat.. Quote