bojjo Posted March 23, 2012 Report Posted March 23, 2012 Va salut. Am si eu un website de aproape 3 luni si pana acum lucrurile au mers cat de cat bine. Ajunsesem la circa 400 de vizite pe zi numai din surse externe, majoritatea fiind din google. Cu toate astea de 2 zile nu am mai facut nicio vizita din google si au scazut si linkurile catre site ul meu "www.deviceseeker.com". Tin sa spun k nu am mai facut nicio modificare la site de aprox 2 sapt si nici nu am primit vreo eroare in google.com/webmasters. Sa fie de la Google Panda update?Google Dance?SEO prost?Astept un raspuns de la voi!!! Quote
Vlachs Posted March 23, 2012 Report Posted March 23, 2012 Nu esti penalizat, lipsa on-page seo, backlink-uri, calitatea blog-ului, orice domeniu nou primeste un boost de la google, tu l-ai primit si acum sa epuizat ! Quote
bojjo Posted March 23, 2012 Author Report Posted March 23, 2012 si ce ar trebui sa fac in continuare? Quote
Vlachs Posted March 23, 2012 Report Posted March 23, 2012 Optimizare OnPage, keyword research, backlink-uri de calitate. Quote
bojjo Posted March 23, 2012 Author Report Posted March 23, 2012 marimea articolelor de minimi 250 de cuvinte e suficitenta? Quote
Vlachs Posted March 23, 2012 Report Posted March 23, 2012 Poti sa ai si 100 de cuvinte, daca este ce are un user nevoie atunci e suficient, dupa cum observ tu nu ai nici o strategie. Quote
bojjo Posted March 23, 2012 Author Report Posted March 23, 2012 prima schimbare care o fac e sa pun site ul cu www. ca era fara. Am reusit din wmt dar acum am inteles ca trebuie sa schimb ceva in htacces. ai idee cum ar trebui sa arate? RewriteEngine OnRewriteBase /RewriteRule ^index\.php$ - [L]RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-fRewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-dRewriteRule . /index.php [L]Momentan arata asa Quote
Vlachs Posted March 23, 2012 Report Posted March 23, 2012 Ori cu www ori fara www e tot una atata timp cat nu sunt amandoua accesibile(faci redirect de pe una pe alta), vezi ca este un basic seo guide publicat de google, aplica ce gasesti acolo, ultima ta grija trebuie sa fie structura url. Quote