for16 Posted March 24, 2012 Report Posted March 24, 2012 (edited) vreau sa apas un buton in webbrowserul din vb.net automat insa acest buton nu are nici id, nici nume (nu pot folosi "browser.Document.GetElementById")aici este codul html al butonului: http://i.imgur.com/uVZou.pngcum pot face acest lucru?vreau sa fie in genul:browser.Document.GetElementById("email").SetAttribute("value", "email@yopmail.com") browser.Document.GetElementById("pass").SetAttribute("value", "123456") browser.Document.GetElementById("signInS").InvokeMember("click") Edited March 24, 2012 by for16 Quote
sandabot Posted March 24, 2012 Report Posted March 24, 2012 (edited) Deci vrei sa te loghezi pe siteul ala, dar nu poti sa dai "InvokeMember("click")" ? Esti sigur ca butonul nu este flash ?Si din cate vad butonul e o imagine . Edited March 24, 2012 by sandabot Quote
for16 Posted March 24, 2012 Author Report Posted March 24, 2012 Deci vrei sa te loghezi pe siteul ala, dar nu poti sa dai "InvokeMember("click")" ? cam asa ceva, acel cod a fost doar un exemplu Esti sigur ca butonul nu este flash ?nu stiu si din pacate nu va pot da linkda, este o imagine Quote
noVaLue Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 Form'ul are nume? Daca da dai triger pe nume/id poti utiliza .submit(), daca nu enumeri toate elementele din pagina, pana gasesti form ul care te intereseaza. Quote
for16 Posted March 31, 2012 Author Report Posted March 31, 2012 am incercat asa dar nu are efect: browser.Document.GetElementById("id-ul form-ului").InvokeMember("submit") Quote
noVaLue Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Daca imi aduc aminte eu bine, in vb poti scrie in buffer la browser dupa ce s-a incarcat pagina... sau poti pune ce anume sa apara in buffer, de unde poti sa ii injectezi un script js. Quote
for16 Posted August 7, 2012 Author Report Posted August 7, 2012 ma poate ajuta cineva? inca nu am reusit Quote