eyexro Posted March 24, 2012 Report Posted March 24, 2012 Dupa modelul cu <a href="#TOP">Sus!</a>vreau sa adaug <a href="Nume diviziune">Test 553</a>// Am o pagina HTMl cu un continut foarte mare.. si pentru a-l ajuta pe vizitator m-am gandit sa adaug aceasta optiune.. Am facut un meniu cu toate testele iar atunci cand da click pe test3 sa il duca la acea divizune [ <div id="test3">...</div> Quote
bcman Posted March 24, 2012 Report Posted March 24, 2012 ?i problema ta e? Nu ?tiu, ori nu am în?eles eu bine, ori nu ai explicat tu bine. Quote
eyexro Posted March 24, 2012 Author Report Posted March 24, 2012 Pai nu reusesc sa fac acea redirectionare catre divizune. Quote
JohnDoe Posted March 24, 2012 Report Posted March 24, 2012 Dupa modelul cu <a href="#TOP">Sus!</a>vreau sa adaug <a href="Nume diviziune">Test 553</a>// Am o pagina HTMl cu un continut foarte mare.. si pentru a-l ajuta pe vizitator m-am gandit sa adaug aceasta optiune.. Am facut un meniu cu toate testele iar atunci cand da click pe test3 sa il duca la acea divizune [ <div id="test3">...</div><a href="#test3">diviziunea cu id test3</a> Quote
eyexro Posted March 24, 2012 Author Report Posted March 24, 2012 multumesc pentru raspunsuri..//am rezolvat Quote