Jump to content
ecou

vreau idee banner :)

Recommended Posts

Am incercat si eu photoshop pentru a face un banner 1434 x 185 pentru site-ul care ma chinui sa-l termin din cauza ca n-am idei. Daca intrati pe dorianstyle.it o sa vedeti ca este background-ul transparent iar cam toate de pe site sunt chinuite in css :) Vreau sa schimb acel header deoarece nu prea ma incanta dar vreau ceva care sa se potriveasca pe acolo cu fundalul sau sa fie ceva simplist care sa-l pot adapta eu schimband bg-ul.

As vrea sa implementez pe site si ceva de genul PARAZITII si 20CM RECORDS - SITE OFICIAL - (apasati pe butonul care stinge si aprinde lumina de vreo 10 ori ca sa intelegeti), dar un sunet cu un continut frumos nu ca cel de acolo si alt background. Vrea sa stiu daca este cineva care are timp in urmatoarele 2 saptamani sa faca ceva de genul (ceva mai simplist dar ca si idee sa ramana la fel, cu un buton). Si ca informatie pentru unul ca mine: sunetul e un mp3 care merge schimbat sau ramane implementat acolo pe vecie ? :)

Precizez: intrati cu mozilla pentru a vedea cum va arata deoarece in IE, safari, chrome si altele nu am facut probe momentan si nu stiu cum arata (98% sunt sigur ca nu prea bine).

DACA se poate sa fie in acel header si acele scrisuri cu "dorianstyle", "edilizia" si in special "un valore nel tempo".

NU ma vor deranja criticile deci nu va rusinati :D !!!

OFF: o sa apara si footer si multumiri pentru toate chestiile moca care le-am "cules" de pe net

Link to comment
Share on other sites

nu ma interesa aspectul cat ma interesa functia ... :)) daca ar merge ceva de genul facut din javascript si as avea un exemplu mi-as face singur ca dupa x click-uri sa porneasca un mp3 dar nu prea am idee nici de js ... stiu asa in mare css si html cat sa traiesc iar cu timpul liber pentru a invata stau cam rau :) de banner in PS sau orice alt program nici nu mentionez ca dupa "reusita" cu care mi-e rusine parca nu-mi mai vine sa incerc

Link to comment
Share on other sites

multumesc pentru raspunsuri dar joomla nu prea ma incanta + ca vreau sa fac ceva asa de nebun sa ma chinui (template-uri de site-uri am destule de pe aici de pe forum).

@wycked o sa incerc sa implementez si ala pe undeva dar eu aveam nevoie de header-ul propriu-zis de 1434x185 daca vroia cineva sa-l faca :) MULTUMESC si dupa cum ziceam ... sa vad unde-l ingramadesc :D

@Gecko multumesc :D dar fiind putin mai pe langa unde ar trebui sa pun melodie.mp3 ca sa cante ?? "// embed pentru melodie pe autoplay" --> aici ? chiar sunt 0 la js (maxim 0,1) :))

Link to comment
Share on other sites

Da e foarte reusit de aceea voi incerca sa-l implementez pe undeva :) sa vad intai ce reusesc sa fac eu in PS sa pun pe langa sa para site-ul UMAN :)) pe aici ca sa fie ceva uman trebuie sa fie "complicat de simplu". Oricum daca mai vine cineva cu vreun banner nu ma supar :). Multumesc inca o data tuturor

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...