Flubber Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 (edited) Astazi vom invata despre cod polimorfic, este o varianta simplificata si inspirata din saga facuta de lena151.Obiectiv:Studiaza crackme-ul si gaseste user-ul si parola ce duce la indeplinirea acestei competitii. Alternativ este acceptat si un patch.Download:(6_2.zip - 4.85 KB)http://www.sendspace.com/file/q8wlmpRezolvarile prin PM. Acestea se vor anunta aici (dupa o perioada), inclusiv numele celor ce au rezolvat competitia (daca se doreste).Cine a rezolvat competitia? Lista este urmatoarea:[LIST=1][*][COLOR=#ff0000][B]sulea[/B][/COLOR] [*][COLOR=#ff0000][B]<numele tau sexy aici>[/B][/COLOR] [/LIST] Edited April 1, 2012 by Flubber link update Quote
sulea Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 sectiunea .text in care rescrii cod are doar 'read' si 'execute' attributestu incerci sa scrii direct in acea sectiune fara virtualprotect sau writeprocessmemory ceea ce nu mergeca sa mearga ce vrei tu sa faci, schimba atributele sectiunii .text in read, write, execute (poti folosi cff explorer de ex) Quote
Cheater Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 Da eroare w7 x64, nu pot deschide aplicatia... Quote
Flubber Posted March 28, 2012 Author Report Posted March 28, 2012 Scuzati pentru cei ce au Windows 7. Programul functioneaza in "parametrii" normali pe Windows XP. Revin in curand si cu varianta pt. Win 7 32-bit. Quote
noVaLue Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 #shaggi: Ai gresit topicul.#Flubber: Nu merge pe win7 x64. L'ai facut cu gcc? Quote
noVaLue Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 1. Cu wvm2. Cu MinGW(portarea lui gcc pe win) Quote
Flubber Posted March 28, 2012 Author Report Posted March 28, 2012 Nu.Visual C++ pe un Windows XP SP3 32-bit.Cat despre sectiunile .code si .text cu permisiunile r/w pe XP SP3 (cel putin pe OS-ul meu) functioneaza fara probleme. Nu stiu acum felul in care incarca executabilele Windows 7.In curand o varianta cu permisiunile setate pe sectiunile respective. Quote
Flubber Posted April 1, 2012 Author Report Posted April 1, 2012 Update: .text acum este Writeable. Daca va face crash in vreun caz pe Windows 7 este datorita faptului ca am stricat niste opcode-uri la 2 adrese, insa nu ar trebui sa reprezinte o mare problema, challenge-ul inca se poate rezolva. Crash-ul ar trebui sa se petreaca la "sfarsitul executiei" executabilului, mai precis, a rutinei ce stabileste daca input-ul este valid sau nu (validarea in sine nu este afectata, insa spuneti daca sunt probleme fiindca nu am masina win7 pentru a testa).Download:(6_2.zip - 4.85 KB)http://www.sendspace.com/file/q8wlmpDaca mai sunt probleme, nu ezitati sa le raportati. Quote