JohnyCNAM Posted April 8, 2012 Report Posted April 8, 2012 Ma sunat un nene acum cateva zile daca il pot ajuta sa-si faca un site despre pompierii din timisoara.am instalat wordpress si la forum mybb.Ce recomandati pt. HOMEPAGE?Vreau un template simplu in html cu ceva flacari prin el, cu 2,3 pagini.In pagini o sa fie una de contact si una cu o mica istorioara.Si vreau sa fac 2 legaturi mari catre blog respectiv forum.Inca ceva:Cum as putea face un bridge intre mybb si wordpress fara vreun plugin(wordbb e outdated)?Multumesc de sfaturi.PS: Deocamdata cand accesezi linkul principal te trimite pe blog.(temporar pana fac homepageul) Quote
gogusan Posted April 8, 2012 Report Posted April 8, 2012 As zice, mai degraba, sa folosesti ceva flash. Vezi pe scriptmafia sau site-uri asemanatoare.Cum adica bridge? Link pe forum catre blog si invers?adica aceeasi useri sa fie simultan si pe blog si pe forum! Quote
JohnyCNAM Posted April 9, 2012 Author Report Posted April 9, 2012 Dupa parerea mea:NO FLASH.Toata lumea se plangea de flash si am auzit ca nu e nici "SEO Friendly".@Gecko: Userii sa nu fie nevoiti sa se inregistreze si pe WP si pe MyBB...sa fie aceleasi usere si parole. Quote
Silver__ Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Dupa parerea mea:NO FLASH.Toata lumea se plangea de flash si am auzit ca nu e nici "SEO Friendly".@Gecko: Userii sa nu fie nevoiti sa se inregistreze si pe WP si pe MyBB...sa fie aceleasi usere si parole.Pai faci in DB o tabela users care o tii si pentru mybb si pentru WP. Simplu!Cand o persoana se inscrie, se inscrie automatic si pe mybb si pe WP avand in vedere ca ai doar o tabela pentru WP si MyBB Quote
JohnyCNAM Posted April 10, 2012 Author Report Posted April 10, 2012 Am rezolvat si site-ul e gata.Primul meu site "pe bune" cat de cat.Cam neprofesional dar merge.... Quote