Jump to content
me.mello

Downloader Builder my way

Recommended Posts

Buna, nu am mai intrat de ceva vreme pe forum, insa dadusem de curand din greseala pe google de asta: https://rstcenter.com/forum/27616-tut-downloader-builder-stub-killproc.rst

E bunicel intr-o oarecare masura, insa am vrut sa fac si eu unul bazandu-ma pe pe alta metoda, nu are legatura ci nici un strop de cod din topicul de mai sus, nu foloseste stub, practic il creeaza cu un pic de imaginatie.

Cand am terminat proiectul pe care o sa-l pun la dispozitie, mi-a venit in gand sa fac si versiunea 2.0 in curand, cu forma, progressbar, icon si tot tacamul, deocamdata e doar console application bazandu-ma pe ideea de mai sus,inafara faptului ca nu opreste nici un proces, deci il folosesti doar sa descarci ceva, cu optiunea de a porni acel ceva in default program.

E facut in vb .net si desi are thread si alte rahaturi inca ii mai lipseste regex pentru validarea link-ului, si alte cateva chestii care mi-e sila sa le fac...cand o sa le implementez, o voi face in versiunea 2.0

Proiectul a durat relativ putin...juma de ora sa zicem, fara iconita are in jur de 50kb, cu ajunge undeva la 200, de ce e asa mare?...numai pune atatea intrebari, iar downloader-ul ajunge undeva la 7-8 kb...nu se compara cu asm...wtf 2 kb dar e destul de ok zic eu.

Bun, Creezi builderul, cand il pornesti va fi disponibil doar in task manager...nu ma voi chinui vreodata sa implementez ceva sa nu se vada...nu asta ii e scopul pentru care am facut asa ceva, desi puteti oricand sa descarcati un stealer cu el, dupa ce se termina download-ul, optional deschide acel ceva descarcat si se inchide.

Ideea de 2.0 mi-a venit la software update or downloader, daca multi nu au problema asta ...eu o am, si de ce sa nu folosesc un downloader si mai ales unul facut de mine:)

Mesaj pentru majoritate, adica cretini: Daca va ganditi sa descarcati un stealer cu el, criptati-va "downloader-ul"!!! Are 8 kb ce dracu, cat poate sa ajunga cryptat. Daca va fi folosit in asemenea scopuri va fi detectat si nu v-a mai functiona pentru scopul care l-am creat de prima data, plus de alta mai vedeti pula in general, cat crezi ca o sa-mi ia sa fac altul?

//

Sa aveti o zi buna, Cheers.

PS: Rog un moderator sa mute Thread-ul, daca crede ca nu aici ii e locul, nici eu numai stiu unde sa mai postez.:-/

Edited by me.mello
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...