Jump to content
WaveY

Ubuntu video cache,video download sau desktop recorder

Recommended Posts

Rulez Linux Ubuntu 11.04 si am vrut sa trag un filmulet de pe acest site:

Greg Plitt.com -Video Gallery

Insa pluginurile de firefox gen: flashgot sau flash video downloader nu detecteaza filmuletele

Dupa am incercat sa caut unde se salveaza filmuletul pe calculator.Am cautat in tmp si in /home/USER_NAME/.mozilla/firefox/PROFILE_FOLDER/Cache , insa nu am gasit ce imi trebuia

A 3-a varianta am incercat sa inregistrez ecranul cu tot cu audio , insa aplicatiile de pe ubuntu care se ocupa cu asa ceva sunt de o calitate extrem de proasta.Singura aplicatie care cat de cat a mers a fost: Desktop Recorder(recordMyDesktop) , insa nu este prea buna deoarece cand dau la replay nu se aude aproape nimic din sunet desi sonorul era la 150% dat si in plus are momente cand filmuletul ruleaza de 2x mai repede decat modul in care a fost filmat.

Am mai incercat siteuri in care pui linkul de pe un site si detecteaza filmuletele de pe acel site , insa nici aceasta metoda nu a mers.

As avea nevoie de ajutor, un mod sau o aplicatie ceva prin care pot sa vizionez de pe calculator filmuletele de pe acel site.

Multumesc

Edited by WaveY
emoticon

Site-ul respectiv este in intregime flash. Ai putea descarca site-ul, sa-l decompilezi si sa cauti xml-ul din care-si preia el informatiile. Acolo ai link spre flv-urile la care vrei sa ajungi. Totusi, e foarte dificil si nu stiu in ce masura se merita.

Aceeasi chestie e valabila si pe windows, datorita modului de constructie al site-ului.