Jump to content

gwydion

Active Members
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gwydion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputation

  1. Site-ul respectiv este in intregime flash. Ai putea descarca site-ul, sa-l decompilezi si sa cauti xml-ul din care-si preia el informatiile. Acolo ai link spre flv-urile la care vrei sa ajungi. Totusi, e foarte dificil si nu stiu in ce masura se merita. Aceeasi chestie e valabila si pe windows, datorita modului de constructie al site-ului.
  2. @black01, ce-i drept, nu eram minor... In plus, nu eram nici acuzat, eram pur si simplu martor, poate de asta au fost mai indulgenti. Ideea e ca s-a putut. Nu stiu in ce conditii legale se face treaba asta, dar nici spaga nu-i legala si se cam practica, deci...
  3. Am omis chestia ca-i minor. Si eu am primit citatii acasa, in calitate de martor la mai multe reclamatii (sa ma prezint la politie, nu la judecatorie sau parchet). La doua dintre ele am cerut sa imi fie trimise citatiile la o alta adresa, unde locuiam neoficial. Una am cerut sa fiu anuntat prin posta, nu a venit decat o hartie sa ma duc la oficiul postal. Deci, da, te poti tocmi.
  4. Daca nu vrei sa afle, vorbeste cu un avocat. Intreaba-l cum poti rezolva cu politia sa nu-ti trimita citatia acasa, ci la o alta adresa, la un prieten in care ai incredere de preferat.
  5. Magazinele de genul folosesc agenti sub acoperire. Am patit intr-o zi sa fiu in billa, cu un cos plin de cumparaturi si la un moment dat mi s-a parut ca mi-am pierdut portofelul si m-am panicat brusc, moment in care m-a abordat un "client", care avea un cod de cumparaturi in mana. In mai putin de un minut mi-a aratat si legitimatia si m-a intrebat care-i problema. In plus, mai exista riscul sa fi luat produsele in cos, si sa intrati in raza de actiune a altei camere. Inainte sa va jucati intr-un magazin, interesati-va despre politici, metode de securitate, etc. Sper sa-ti fie invatatura de minte.
  6. Would you made others, for sale? I would be interested into some small and powerfull antennas. PM me if you have anything to sell.
  7. Is it for sale? What price? More details about dB gain, range?
  8. Am vorbit si eu cu el, vroiam sa iau niste rooturi, noroc ca n-am apucat. Cred ca puneam si eu botu @mother.caterpillar: buna asta, cred ca-mi mai fac si eu 2-3 id-uri 8 euro in bani reali nu inseamna mult, dar pe telefon, e ceva
  9. Adevarul e ca deja mi-am salvat bookmark cu cfr-ul si cursul valutar. Pune si informatiile de pe autogari.ro daca poti si ai timp. Sunt utile si alea. Mai ales pentru cei aflati mereu in miscare.
  10. @scamer (apropo, se scrie cu 2 de m, pustiu). Pana acum, nici unul din partenerii tai nu ti-a luat apararea pe RST. Ba mai mult, sunt deja mai multi utilizatori, unii chiar cu ceva vechime care spun ca esti tepar si neserios. De ce insisti sa-ti etalezi prostia aici? Chiar crezi ca brusc, peste noapte, o sa se nasca cineva mai prost ca tine, sa-ti dea "demo" 500 de mailuri? Iti dau demo 50 daca vrei. Vrei demo? Cauta-ti pe unu care zice ca are mailuri, intra prin teamviewer la el, sau pune-l sa faca niste print-screen-uri si ai dovada. Inca ceva, tu nu te risti sa faci plata prin Liberty Reserve, dar te risti s-o faci prin posta? TLDR: omu zice ca are 40 de ani, se comporta ca un frustrat de 12, vrea sa cumpere de toate, dar vrea "demo" intai (de exemplu 500 de mailuri demo), nu plateste nimic, insa cand discuti de plata, nu stie altceva decat posta romana, desi i-am zis foarte clar ca-mi poate pune pe card, fara sa foloseasca buletinul. Si mai pe scurt: e un tepar, care nu face decat sa va consume timpul si sa va enerveze. PS: Poate face vreun admin pomana sa ne dea ip-ul, sa-l floodam putin, poate-l tinem offline vreo 2 zile, cat sa mai creasca media de IQ pe forum.
  11. Am eu cateva mii cu eticheta originala si cu holograma (de firma). Chiar nu face nimeni nimic in legatura cu haiducu asta? Deja m-am saturat, 50% din RST e al lui. Apropo, pentru cei interesati sa colaboreze cu el: - vrea sa plateasca doar prin posta romana (nu LR, nu WU, nu BTC) - vrea "demo" intai (la el trimiterea a 30k de emailuri e demo) - daca are de platit ceva, se suceste de o mie de ori si pana la urma tot nu cumpara - se lauda cu "afaceri" de mii de euro, dar se caliceste la chestii banale (gen 10-15 euro) - se lauda ca are in jur de 40 de ani, dar se comporta ca de 12 Daca faceti afaceri cu el, luatii banii inainte, 100%. Cu ce vedeti de la el inainte de a incepe afacerea, cu aia ramaneti si dupa. Nu va bagati in seama cu el daca nu aveti nervi de otel, bani de cheltiut pe promisiuni (pt demo). Scuze ca stric topicul, dar deja m-am saturat de imaturul asta, mereu dau de spam-ul lui.
  12. gwydion

    Fun stuff

    Era bine daca aveai un server virtual si ii dadeai id de la team de acolo...
  13. Din cate-mi amintesc eu ai voie sa ai un cont business si unul personal. Nu mai stiu exact care erau conditiile, dar iti recomand cu caldura sa citesti termenii si conditiile. Iti raspund la mai multe intrebari decat ai tu. Unele pe care ar trebui sa le intrebi, dar nu o faci.
×
×
  • Create New...