jonny Posted April 11, 2012 Report Posted April 11, 2012 Salut,Am nevoie sa fac in asa fel incat sa nu-mi apara nici o imagine la nici un produs din cs cart, si imi da cu virgula Stie cineva ce setari prin php-uri am de facut ? Quote
Vlachs Posted April 11, 2012 Report Posted April 11, 2012 Salut,Am nevoie sa fac in asa fel incat sa nu-mi apara nici o imagine la nici un produs din cs cart, si imi da cu virgula Stie cineva ce setari prin php-uri am de facut ?Setari din php-uri ? Quote
jonny Posted April 11, 2012 Author Report Posted April 11, 2012 Salut benny,Ma refeream ce linii am de editat in fisierele php/tpl, ca sa nu imi mai afiseze nici o imagine pentru produse, nici macar cea standard cu "No image available".Mersi Quote
jonny Posted April 11, 2012 Author Report Posted April 11, 2012 Update - am setat dimensiunea la poze 1x1 px, nu mi le mai arata, sau ma rog, nu sunt vizibile, dar cand dau click pe un produs, imi afiseaza "View Larger Image" .... Am atasat un print pe http://imageshack.us/photo/my-images/138/largerimage.png/ Quote
AhEaD Posted April 11, 2012 Report Posted April 11, 2012 mozila > web developer > ctrl + shift + f > luat #id sau .class la div`ul in care e poza, modificat in css "visibility:hidden;" asta daca nu vrei sa iei fiecare fisier in parte pana gasesti unde se face afisarea pozelor. Quote
Weedy92 Posted April 11, 2012 Report Posted April 11, 2012 Intri in ftp si cauti fisierul care arata produsele si pur si simplu editezi fisieru si stergi linia de cod cu imaginea ( ai grija ce faci ca se poate deregla tot ) te pot ajuta daca e da-mi pm Quote