Jump to content
cemama

Get Free Domain! .com/.net etc..

Recommended Posts

Posted (edited)

Simplu si usor.Acesti oameni va da domeniu gratis in schimbul unor surveys

1.Te inregistrezi pe How to Get Free Domain Names (com, net, org, biz, us, tv, ca, mobi, tel)

2.Intri in cont

3.OPTIONAL: folosesti proxy(ca asa iti dau aia din alea free fara sa dai bani si faci puncte)

4.Dupa ce te-ai inregistrat trebuie sa faci 100 de puncte pentru a achizitiona un domeniu .com/.net/.biz etc..

Iti da la inceput 15 puncte iar tu trebuie sa mai faci 85 ...

SPOR LA TREABA

Am de doua zile contu si deaja am facut 17 puncte:

Welcome razzor18

Total Points: 32.0

Points Needed: 68.0

Edited by cemama
Posted

ce trebuie sa faci pt pct alea?

eu nu am incredere in astfel de promo sau ce o fii ele..mi-am luat destula teapa..site de wallpaperre facut klumea. peste 1000 de wallpapere pe categorii etc si dupa 1sapt au inchis hostul definitiv si lista poate continua.

daca vreti sa administrati un site trebuie sa scoateti bani din buzunare!

Posted

site-ul este din 2011...ei nu dau tepe , sunt multi oameni care au de la ei ;) asta e a doua oara pt mine cand particip sa iau inca un domeniu,si ca sa faci puncte trebuie sa completezi surveys deci mai bine folosesti ip de uk/us/canada ce vrei tu ca sa ai si survey free fara sa dai euro de pe tel

Posted
getfreedomain.us/ primeste 1-4 usd per survey

si tu primesti un domeniu in valoare de 10 USD ?

faci economie de 10$ ... completezi survey care cer sa faci cont sa dai like pe facebook etc...