d4ny07 Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 SalutareAm un Nokia 6234 care o problema cu volumul din casca (aud interlocutorul foarte incet).La inceput nu aveam problema asta, dar intr-o zi s-a blocat si i-am dat o resetare la setarile din fabrica si de atunci se aude incet.I-am schimbat casca de vreo 3 ori crezand ca asta e problema dar nu am reusit sa rezolv nimic.Am mai incercat cu Phoenix Nokia Software suite (parca asa ii zice) sa vad poate gasesc ceva setari pe acolo legate de sonor, dar nu am reusit.Ma gandesc ca persoana de la care am luat telefonul a avut ceva modificari facute la soft, de se auzea mai tare.A mai intalnit cineva problema asemanatoare sau stie cum as putea rezolva aceasta situatie. Vreun tool sau vreun cod?Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3the1 Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 probabil aveai activat EFR"*3370# This Nokia code activates Enhanced Full Rate Codec (EFR) - Your Nokia cell phone uses the best sound quality but talk time is reduced my approx. 5%" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4ny07 Posted April 19, 2012 Author Report Share Posted April 19, 2012 am incercat codul dar nu are nici un raspuns. probabil e pentru modele mai vechi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daNNy.bv Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 eu aveam asa la n73 dar era problema hardware... nu stiu ce sa zic sa-i faci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4ny07 Posted April 20, 2012 Author Report Share Posted April 20, 2012 problema hardware, mai exact ce era defect? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daNNy.bv Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 dupa ce l-am ridicat din service mi-au spus ca au schimbat casca cu totul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mircea88 Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Defapt sunt niste lamele care fac conexiunea dintre placa si casca, daca alea numai fac contact, gen a fost desfacut , nu se mai aude la fel de tare. La fel am patit si eu la un 6300. La un service iti zice ca a schimbat casca, ca sa-si scoata banul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4ny07 Posted April 22, 2012 Author Report Share Posted April 22, 2012 casca a fost schimbata de 3 ori pana acum. iar contactele au fost si ele curatate.problema e ca nu fusese desfacut inainte sa ii dau resetare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...