Jump to content

d4ny07

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

d4ny07's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Verifica memoriile cu memtest. Inspecteaza vizual placa de baza sa nu aibe ceva condensatori umflati. Succes!
  2. pentru parole asterisk folosesc ceva script. il am la bookmark si imi afiseaza orice parola ascunsa sub asteriscuri de pe pagina respectiva.
  3. incearca cu gerix din backtrack. in primul rand trebuie multa rabdare si sa incerci in mai multe zile. am patit si eu asa si pana la urma am reusit. dupa ce afli parola de la wep poti intra pe router (asta in cazul in care nu a schimbat datele de logare) si sa afli si parola de la wpa. spor.
  4. casca a fost schimbata de 3 ori pana acum. iar contactele au fost si ele curatate. problema e ca nu fusese desfacut inainte sa ii dau resetare.
  5. problema hardware, mai exact ce era defect?
  6. am incercat codul dar nu are nici un raspuns. probabil e pentru modele mai vechi.
  7. Salutare Am un Nokia 6234 care o problema cu volumul din casca (aud interlocutorul foarte incet). La inceput nu aveam problema asta, dar intr-o zi s-a blocat si i-am dat o resetare la setarile din fabrica si de atunci se aude incet. I-am schimbat casca de vreo 3 ori crezand ca asta e problema dar nu am reusit sa rezolv nimic. Am mai incercat cu Phoenix Nokia Software suite (parca asa ii zice) sa vad poate gasesc ceva setari pe acolo legate de sonor, dar nu am reusit. Ma gandesc ca persoana de la care am luat telefonul a avut ceva modificari facute la soft, de se auzea mai tare. A mai intalnit cineva problema asemanatoare sau stie cum as putea rezolva aceasta situatie. Vreun tool sau vreun cod? Multumesc
  8. zegenie Studios Linux Distribution Chooser -un site care in functie de calculator si cerinte iti recomanda mai multe versiuni de linux poate foloseste la cineva.
  9. am incercat eu ieri pe la ora 13 iar pana seara la 22 am reusit sa dea pinul si parola. [!] WARNING: Failed to associate with .... poate da daca AP-ul nu are WPS sau semnalul este slab
×
×
  • Create New...