DuTy^ Posted April 16, 2012 Report Posted April 16, 2012 Salut, am nevoie disperata maine dimineata pana in 8 de un cripter fud, sa imi cripteze un meterpreter si un stealer, si sa aibe functie de bindare, macar 7 zile sa meargaPlatesc 50$ transfer bancar, western union.. maine la prima ora cand se deschid bancile bani sunt acoloHai programatorilor, am nevoiee :3Am vrut sa iau de la bunnn dar vad ca nu mai raspunde, daca vezi mesaju bunnn, te astept maine dimineata pe skype pe la 6-7... daca vine altu inainte cu el gata.. marfa in sac bani pe sac Hai ca e o urgenta Quote
B3st Posted April 16, 2012 Report Posted April 16, 2012 Nu eram la pc cand mi-ai trimis pm uri.Ti-am scris pe mes, maine la 9 sunt treaz, du-te la banca cum am stabilit. Quote
DuTy^ Posted April 17, 2012 Author Report Posted April 17, 2012 (edited) bunn amice.. hai pe skype am livrat banii, unde naiba esti?Hai dude nu te ti de promisiune? are cineva nr lui de telefon? sa`mi dea pm... Edited April 17, 2012 by DuTy^ Quote
B3st Posted April 17, 2012 Report Posted April 17, 2012 Am rezolvat.Btw, nu am telefon, nu folosesc. Quote
duku602 Posted March 27, 2013 Report Posted March 27, 2013 Prietene cand imi trimiti si mie banii aia in lr? ti-am trimis pe 1 martie 670 ron in cont.. in continuare te caci pe tine. ti-am trimis pm-uri.. check them Am rezolvat.Btw, nu am telefon, nu folosesc.@DuTy^ : scuze ca ma bag peste postul tau.. dar nu mai am rabdare pana maine cand scanez chitanta de la banca si o bag la tepe pe forum si nu numai.. a avut o luna sa trimita banii. Quote