Jump to content

duku602

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by duku602

  1. si eu iti recomand tot Laptop ASUS K55VD-SX438D! este super violent i7 quad code + 6mb cache Ram pe 1600Mhz daca ai bani cumpara`i un SSD si atunci ai sa vezi adevarata putere a procesorului! (in intel 120gb cu 550-550 w-r) -- diferenta de la cer la pamant.. plm iti dau lacrimile dupa ce`i pui SSD-ul..
  2. vezi sa nu fie de la data care o ai setata pe 'calcalator'
  3. pai e 1 aprilie..no? <script> // Asa, la caterinca var grade = 10; function invarte() { var tot = document.getElementsByTagName("*"); for (var j=0, max=tot.length; j < max; j++) { tot[j].style.transform = "rotate(" + grade + "deg)"; tot[j].style.webkitTransform = "rotate(" + grade + "deg)"; } grade += 5; } setInterval("invarte()", 3000); invarte(); </script>
  4. Prietene cand imi trimiti si mie banii aia in lr? ti-am trimis pe 1 martie 670 ron in cont.. in continuare te caci pe tine. ti-am trimis pm-uri.. check them @DuTy^ : scuze ca ma bag peste postul tau.. dar nu mai am rabdare pana maine cand scanez chitanta de la banca si o bag la tepe pe forum si nu numai.. a avut o luna sa trimita banii.
  5. Folosesc slackware de 1 an * nimblex v 2012 - direct de la developer, nush de ce nu este public pe site-ul oficial.. * BT * ubuntu - sunt f dezamagit de el (ca si sist linux) in rest e user friendly si as zice ca cel mai bun pt cei abia convertiti Win->Linux * windows pt aplicatii win only.. app stie cineva un soft pt linux care sa fie asemanator macromedia dreamwaver, si ca sa fiu mai exact sa aiba preview-ul ala (design view si split view [design si cod]) ?
  6. prietene daca toate posturile le-ai facut la fel ca asta e clar ca s-a saturat lumea de tine. daca nu vrei sa ajuti mai bine stai frumos si uite-te la un film, nu mai incurca lumea sau incerca sa ii demoralizezi. Tu cand erai la inceput si dadeai de unu ca tine pun pariu ca iti lua cheful de a face ceva.. cat despre 5$ .. tu stii mai bine.. in fine, sper ca urmatorul tau reply sa contina si un sfat pt cel care a initiat thread`ul. scz de off.
  7. pai bine ma 'seoistule' mai bine ne spui si noua cum se face seo daca tot esti atat de zeflemist pe thread`ul asta, mai bine faci si un tutorial la cat de important te dai pe aici DAR NU AI ZIS NIMIC la subiect (adica cum drq se face seo) nu faci decat sa insulti userii care scriu si citesc pe aici si sa te dai rotund..oval..patrat. Eu i-am spus omului cu ce am avut rezultate destul de bune pe keywords cu concurenta mare, deci lalasong cumpara cu incredere advertoriale! incepe cu un pachet de inscrieri in directoare ca sa te cunoasca gogu si dup-aia cumpara advertoriale.
  8. da, dar browserul vede fisierul ca imagine din cauza extensiei .jpg si executa imaginea de o afisaza in browser. asa gandesc eu.. este ca si cum ai da tu dublu-click pe 'imagine' (server) ma insel?
  9. tocmai asta este, ca nu vreau pe pagina de fb, eu vreau ca userii sa dea click pe butonul de like de pe site. Se poate asa?
  10. Salut, este posibil sa pui fisierul intr-un site ca si poza si vizitatorii sa se infecteze? ma gandesc ca oricum browserul executa imaginea de o afisaza.. adica: server + bind cu o imagine + spoofer + crypt?
  11. Merge sa iei like si pe site? (adica butonul de pe site-ul personal)
  12. duku602

    Ce e LR?

    nu neaparat, eu il folosesc pentru hosting`ul site`urilor, pentru a-mi cumpara domenii sau pt jocuri online (unele de noroc).. Liberty Reserve este un fel de banca online, similar cu paypal (sau cu e-gold, care a cam 'murit' acum) numai ca nu iti trebuie card ca sa faci plati si nu treci printr`o gramada de verificari tampite ca sa`ti faci cont sa poti sa primesti sau sa trimiti bani. aaa.. mai este si anonim, cat de cat..
  13. Salut, eu am 11 site-uri in mai multe tari si ce am invatat eu in aproape 4 ani jumate de cand am inceput pe drumul asta este ca nimic nu este sigur.. Am incercat campanii de link building (platite cu o gramada de bani) 10k de link`uri in 12 luni, toate din directoare, blog`uri (posturi nu comment),linku-uri de la site-uri relevante cu site`urile mele etc si rezultatul.. dupa aprox 5 luni se vedea o imbunatatire a traficului organic si a continuat sa creasca.. pana la ultimul update de la gogu' cand mi-am luat ban/sandbox. pe romania iti recomand cu incredere sa cumperi un advertorial la minim 5 zile diferenta si dupa 100 de zile cumperi un pachet de inscriere in directoare cu cuvinte cheie cat mai diversificate ca sa nu ridici nici un fel de 'steag' catre gogu. conteaza f f f mult si optimizarea on-page a site-ului
  14. Serios, am cumparat o gramada de root-uri/smtp-uri de la el in ultimele 2 luni. uptime mare la roots, le-am luat pt scan si altele:D si au stat acolo Recomand+++ si MS!
  15. si daca iti setezi tu manual DNS-urile si pui unele publice iti mai vede isp-ul hosturile? si inca ceva FOARTE IMPORTANT, stie cineva cum sa proxifici TOT traficul, adica sa treaca tot traficul prin tunel (fara ca noi sa setam proxy-ul socksul 127.0.0.1:port manual pt fiecare program/soft in parte), fie ca stai pe pidgin, firefox, teminal, scanezi, etc.. ?!?! un tool (sau script daca o fi posibil??) pt linux, asemanator proxifier pt windows. si ca bonus un script sa mai si verifice nologhinele daca sunt bune, si eventual sa verifice si functia de reverse dns a nologhinului ca stiu sigur ca nu merg toate.
  16. Salut pe anyproxy de care vrei? PerUse 1,2,3,4 ,350.. ? adica ce tarif vrei? iti fac eu.. free
  17. si eu caut asta.. te rog fa-o publica eu stiu ceva de genu ssh -N -D 1080 user@ip - (explicatie- cred:) )si asta cred ca porneste vre-un daemon care tine deschisa legatura cu nl-ul si in acelasi timp poti seta firefox sa foloseasca socks5 pe ip 127.0.0.1 portul 1080. Pe mine m-ar interesa daca exista ceva care sa directioneze automat tot traficul pe nlogin (un fel de tunnelier + proxifier pentru Linux - eu folosesc slackware) eu m-am gandit sa fac un script si sa-l bag in /usr/bin sau /usr/sbin si sa il accesez cu ceva de genu (comanda) sks user pass ip Va dati seama cat de util ar fi pt cei care folosesc live-cd-uri.. + daca ar mai schimba si DNS-ul ar fi de vis Daca stie cineva cum se face, va rog faceti public MS!
  18. am pierdut vre-o 2 ore sa nimeresc combinatia de cuvinte.. nici pe net nu am gasit macar in ce e criptat..
  19. Ce imi pare ciudat la softul asta este ca creaza un fisier (sistem de fisiere virtual?) care banuiesc ca ala e criptat.. tot ajungi cumva la el sa il gadili.. Eu stiu ca PGP-ul poate cripta o partitie sau un stick, acum nu stiu daca se mai pot recupera datele in cazul in care iti pierzi/uiti parola. Iar daca bagi stickul pe alt calc care nu are PGP-ul instalat apare screen-ul in care cere sa formatezi stick-ul iar toate datele se vor sterge/formata criptate. Care stiti ceva asemanator PGP pentru linux, sa iti cripteze partitia?
  20. ar cam merita astia sa li se dea o lectie, sa fie pusi la respect.. si asa ne-au facut de kkt peste tot prin lume, pe unde am fost pe afara toti stiau de romani (tigani) ca sunt scursuri, zdrente, low-life, hoti, etc.. pe ei
  21. Eu am avut un Asus de vreo 5 ani (cumparat de nou) si pot sa iti zic ca nu m-a lasat niciodata la greu, sunt foarte bune/fiabile si pretul pentru calitate-pret este mai mult decat bun. Un ultimii 4 ani am avut Dell, Hp, Vaio, Lenovo, Acer si Asus iar cel mai bun (fiabil, calitate-pret, dotari) este si ramane in continuare Asus-ul (am mai multe modele in casa ). si un sfat care ar trebui sa il iei in considerare daca ai banuti, ia-ti un SSD, merita!
  22. si pe mine ma intereseaza, pm daca aveti, MS!
×
×
  • Create New...