Jump to content

Blackvein

Active Members
  • Posts

    170
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Blackvein's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Ratio:5,150.606 | Upload:23.63 TB | Download:4.70 GB Programul nu merge... nu prea mult... Astept banul pe tracker, am facut cateva sute de gb upload pe secunda
  2. Deci este foarte simpla ecuatia odata ce iti dai seama care este ,,x''-ul exercitiului.
  3. Bai tu nu ai inteles nu ? Daca e ,,tovaras'' cu tine de ce p**a mea nu iti da si tie rezultatele maaa ?!?! Prietenul ala al tau nu pierde nici un banut daca da ,,share'' la rezultatele corecte. Intelegi ?
  4. Pai sa stii ca ai dreptate . Decat sa fac 4 centi pe zi cu ochii in calculator mai bine duc gunoiu' unei batranici din bloc si scot mai mult de un dolar
  5. Pariuri X – Pariuri sportive online | Nr 1 la pariuri sportive si pariuri online in Romania conform trafic.ro ! Cea mai activa comunitate de pariori este pe Pariuri-x, nu uita sa verifici forumul ! Aici e un site oficial al pariorilor puteti lua niste pronosticuri si chiar vizualiza o mica emisiune saptamanala totul pe gratis. Cei care au card si vor sa se apuce de acest ,,sport'' le recomand Bet365.
  6. Daca inca mai cauti rezultatele iti pierzi timpul. Daca meciurile sunt aranjate asa cum se mai spune sunt aranjate de nivel inalt si nu ar avea cum sa ajunga pana la amicul tau. In plus sa iti mai spun ceva de ce nu iti da el rezultatele care le pune si el ? Nu ar avea nimic de pierdut ar luat tot atatia banii si ar mai face si o fapta buna. Pai nu o face ca nu le stie, el ce vede pe net sunt doar posibilitati chiar daca sunt in proportie de 70% adevarate (cele de pe siteurile de specialitate).
  7. Dani printul Banatului ))))))))))))) ----Pai ma gandeam sa ma fac si eu cantaret si cred ca s-ar potrivii la mine ca nume: Mihai Argint Printul Munteniei! Acum ce e incredibil la melodia asta e ca likeurile sunt 2.196 si dislike-urile sunt 0 (pana acum ).
  8. Pai nici eu nu vorbesc din auzite mestere ca si eu sunt ,,pasionat'' de chestiile astea. Bai deci doar ca sa stii este mult mai probabil sa fie ceva aranjat in interiorul tarii decat in exterior. Dar reiau, nu exista un scor dinainte stiut sau ceva de genu' totul este este de moment dar se pot influenta arbitrii oricum un om de ,,rand'' nu poate sa stie aceste lucruri deci luativa gandul de la asta.
  9. ,,Tudor Arghezi considera ca are niste opere desavarsite'' sunteti intelectualii
  10. Prietenul tau isi bate joc de tine! Sau tu nu ai inteles ce inseamna a le sti de pe net. Spre exemplu Bayer vs Concordia Chiajna. Cota ca va castiga prima echipa este de 1.01 iar ca v-a castiga a doua este de 20. Este normal ca sansele pentru castig ale Chiajnei sunt se 0.1% deci baiatu' ala nu e prost sa puna banii de alocatie sau salariu pe o echipa fara sanse de victorie. E o teorie a conspiratiei foarte proasta ca meciurile sunt aranjate si sunt unii care cunosc scorul si toate detaliile. Iar ca sa castigi un bilet respectiv mai multe fara pierderi trebuie sa iti faci temele adica sa cauti pentru fiecare meci istoria lor si care este motivatia lor pentru a castiga acel meci, pe ce loc sunt etc...
  11. O idee foarte originala si frumoasa! Felicitari! ---P.S.: Frumoasa nevasta, ai gusturi bune!
  12. Incalci legea nu securitatea nationala. Si nu vine SRI-ul peste tine (in cazul in care nu pui trackerul pe masina lui Basescu). Ce ai recomandat este bun pentru pretul acela dar necesita schimbarea bateriilor in cazul in care nu il poate conecta la o alimentare permanenta.
×
×
  • Create New...