Charger Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 PVA-uri (pentru cunoscatori)Conturile nu sunt spamate sau luate cu scam.Sunt facute de mine deci nu incalca nici o regula.Pret:250 conturi = 100$ ( plata numai inainte ) am fost ars si nu imi convine.Conturile le fac eu deci va puteti alege mailurile care vin cu ele:@hotmail.com@ilive.com@msn.com@yahoo.caetc... orice are fwd sau daca nu va intereseaza cu fwd cam orice email.Nu mai am comcast, nu cereti ca nu sunt spammer.Daca clientul da randament si se formeaza o afacere pe termen lung pot vinde si metoda prin care imi fac singur PVA`uri, bine inteles ca pretul nu va mai fi $100.Mai am si niste dealer accounts facute cu un script al unui prieten dar nu stiu daca le vand sau nu, depinde de oferta.Cei interesati PM, restul click aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepoon Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Plata inainte dar faci un demo ca sa nu ne luam noi teapa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charger Posted April 19, 2012 Author Report Share Posted April 19, 2012 Plata inainte dar faci un demo ca sa nu ne luam noi teapa?Ai pm cu screen shoot-uri din 3 adrese de mail diferite, nu vorbesc aiurea.+ 2 conturi de probaLa cumparare vine o adresa de mail ( gmail ) fiecare a cate 250 de bucati de PVA`uri. La cerere le pot face si pe stat/oras la preferinta.Toate conturile merg 100%, clientii spun ca tin pana la 100~150 listari / cont folosite corect. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArgentinBoy Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Pana azi m-am distrat pe conturi am prins vreo 300 doar cu 2 conturi sa imi lasi pm cu LR`u si vrobimramane cum am stabilit. Multam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nostradamus2012 Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Salut,astept un msg privat cu un id de mess ,ms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaaa1 Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 ma intereseaza conturile de craig, da-mi un id de mess sa vb!sau intra tu pe mn. victorchau872@yahoo.ca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
askan11 Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 PM te rog! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...