buRn Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Din motive ... defapt nu exista nici un motiv , am decis sa ma retrag din lumea ("Hackingului") .Va urez bafta in continuare , sa invatati cat mai multe si aveti grija cu Barbati-n negru ;-) . Cam atat as putea sa va spun , Spor ;-)Adios Amigo Quote
buRn Posted March 12, 2007 Author Report Posted March 12, 2007 zbeng a scris:no mai gino dc ne faci asta Neh...,nu prea am timp in primu rand si cand am , am putin .. poate ma mai gandesc .. , astept vacanta de vara atunci revin.. poate si mai devreme Quote
buRn Posted March 12, 2007 Author Report Posted March 12, 2007 Dupa ceva timp de gandire , cu ajutorul lui !_30 , care ma ajutat sa ma regasesc .... , am aflat ce imi ocupa tot timpul . Astept sa ajung la scoala si sa ma retrag dintr-o activitate .. . Deci am revenit .[offtopic]In acest post vreau sa imi cer scuze cat de multe fata de Spiry , care aseara era foarte suparat si eu avem chef de caterinca cu el si acum nu mai vorbeste cu mine .. sper sa nu ramana asea , e foarte de treaba . Quote
Pastilatu' Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Ok mane dar ti-am zis nu era o caterinca buna ... fie ... vezi ce faci si mai vorbim pe mess ! Quote
Guest Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 ce sa zic .. scoala e pe primul loc ! success in continuare si sper peste cateva luni.. cativa ani sa revii pe RST ! Quote
buRn Posted March 13, 2007 Author Report Posted March 13, 2007 fluffy_bunny a scris:ce sa zic .. scoala e pe primul loc ! success in continuare si sper peste cateva luni.. cativa ani sa revii pe RST !Scoala da , intotdeauna va fi pe primul loc , cel putin la mine , insa mai am doar un an si o termin , apoi sunt liber sa fac ce vreu . Quote