Jump to content
buRn

Retras in lumea mea

Recommended Posts

Posted

Din motive ... defapt nu exista nici un motiv , am decis sa ma retrag din lumea ("Hackingului") .

Va urez bafta in continuare , sa invatati cat mai multe si aveti grija cu Barbati-n negru ;-) .

Cam atat as putea sa va spun , Spor ;-)

Adios Amigo

Posted
zbeng a scris:

no mai gino dc ne faci asta :(

Neh...,nu prea am timp in primu rand si cand am , am putin .. poate ma mai gandesc .. , astept vacanta de vara atunci revin.. poate si mai devreme

Posted

Dupa ceva timp de gandire , cu ajutorul lui !_30 , care ma ajutat sa ma regasesc .... , am aflat ce imi ocupa tot timpul . Astept sa ajung la scoala si sa ma retrag dintr-o activitate .. . Deci am revenit .

[offtopic]

In acest post vreau sa imi cer scuze cat de multe fata de Spiry , care aseara era foarte suparat si eu avem chef de caterinca cu el si acum nu mai vorbeste cu mine .. sper sa nu ramana asea , e foarte de treaba .

Posted

ce sa zic .. scoala e pe primul loc ! success in continuare si sper peste cateva luni.. cativa ani sa revii pe RST ;) !

Posted
fluffy_bunny a scris:

ce sa zic .. scoala e pe primul loc ! success in continuare si sper peste cateva luni.. cativa ani sa revii pe RST ;) !

Scoala da , intotdeauna va fi pe primul loc , cel putin la mine , insa mai am doar un an si o termin , apoi sunt liber sa fac ce vreu .