vabogsm Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 imi spune si mie cum se resofteaza un p1i pas cu pas ca am cautat si am gasit numai prostii nimik clar si un firmware pt el:D.... ms Si daca clabul de date DCU-60 este compatibil pt el pt resoftare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
realtekprofi Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Am si eu p1i s a fost mort.Cand il aprindeam aparea doar ecran negru si o lumina ce palpaia la 2 secunde. A fost softul terminat. Cel mai bine e cum am facut si eu. Intri pe site la ei si cauti p1i dupa dai la Sofware Update (cam 35 mb) Si de acolo face el singur treaba. Trebuie dor sa apesi pe "C" (7-dreapta) si se va descarca ultimul soft pentru el. Daca nu te descurci trimite-mi un pm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusgsm76 Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 colegii fara scula naveti cum sal scrieti sau dec.....flash de sotool va ajut daca aveti scula. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...