mother.caterpillar Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 )secure asta sigur e unul dintre administratori, de isi permite sa faca asa ceva.nu va intrebati cum de nu a fost banat pana acum daca chiar ar fi fost pe bune toate astea?Ia apucati-va oricare dintre voi si faceti ce a facut el, sa vedeti cam cat rezistati.In orice caz , admin sau nu admin, ramane valabila treaba aia coie, aia cu pula'n mata si toate alea. pt. tot rubish-ul ala care l-ai postat.Consider ca e de cacat sa tii un forum si sa-ti bati pula de userii tai cand vrei , doar pt. ca esti admin si poti.Daca userii tai pupincuristi a caror viata se invarte in jurul RST-ului nu indraznesc inca sa ti-o spuna ca le e frica de ban, uite ti-o spun eu.Indiferent daca ai facut la misto toata chestia asta sau nu, poate te plictiseai cine stie, nu ai scuza, nu poti sa-ti bati pula asa de oameni, mai faci si sectiune aparte ....hai las-o-n fasole ca ai mers prea departe.Astept ban. Over and out.PS: Te astept la Bacau la o bere daca vrei. Dau eu nu-i problema . Pa , sa-mi scrii! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 @ps-axl - Te crezi mai superior ca stii de poanta si cine e secure? Stiu si eu cine e secure stai linistit, doar ca indiferent cine e nu isi avea locul chestia asta.nu ma cred superior.si nu stiu cine e secure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Hai ca-i tare asta Nu stiu daca topicul e facut de vreun admin sau nu, dar stiu ca am ras putin.Dupa o zi plina de sapat si de cacat, la propriu, merge un topic ca asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZORRO19 Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Am votat..deci sectiunea cu olteni cum ramane? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnlineHelp Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Tu vezi ca topic-ul e la gunoi? ce tot mai comentezi aiurea? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
secure Posted April 28, 2012 Author Report Share Posted April 28, 2012 Gata ca m-am plictisit de trolling. mother.caterpillar din cauza ta am inceput sa fac caterinca asta si m-au ajutat niste oameni din staff. Le-am zis unor handicapati ca sunt moldoveni imputiti si hop a sarit lumea cu gura. Pai erau niste moldoveni din Bacau coaie cum pula mea voiati sa le zic? Daca erau tigani le ziceam ciori imputite, daca erau unguri le ziceam bozgori imputiti, daca erau bucuresteni nu stiu cum le ziceam ca aici suntem toate natiile s.a.m.d. dar aia erau moldoveni din Bacau si le-am zis ca sunt niste moldoveni imputiti. Pula mea prea exagerati cu nationalismul asta zonal cand toti terminatii sunt o apa si un pamant indiferent de culoare si locul unde s-au nascut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnlineHelp Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Atunci scuzele mele pentru toate pulile date. Alta data sa ziceti si voi mai devreme, inainte de a incepe tot balamucul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
me.mello Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Da de indieni ne scapi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mother.caterpillar Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 eram sigur,s-a aprins becul mai tarziu dar s-a aprins asta-i important, "dont hate me because i have asphalt" totusi cand te-am vazut ca generalizezi asa, plm , si raspunsul la pm-urile alea, ce era sa-i zic unuia care duce rasismul asa departe ca personajul jucat de tine ?imi retrag pulile! ...si te astept la Bacau la o bere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_death_c4t Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 hai dinamoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkyAngel Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 hai dinamoooare plou? mâine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
novarulles Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 hai dinamooSa ti luam dinamo...in FORTZA STIINTZA!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
novarulles Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 oare plou? mâine?CU bozgori morti sper !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finutu Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Si cu ungurii cum ramane? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_death_c4t Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 hai cehoslovaciaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oMSQo Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 cred ca deja te intinzi!mai taie din ele da-le draq!LE: na ce cacat sa mai zic acum bine ai venit in staff!LE2: daca tot ai votu meu scapa-ne si de unguri!Daca ne scapi de unguri iti dau 40% din salariu pt urmatorii 10 ani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...