Jump to content

Finutu

Active Members
  • Posts

    168
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Finutu last won the day on March 23 2012

Finutu had the most liked content!

About Finutu

  • Birthday 06/27/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Finutu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

21

Reputation

  1. aha , dupa un an de cand mi-a bagat berbecu in usa , tocmai acum sunt sigur 100% ca de aici am fost turnat! Stiu ca e cineva din GL,dar cu timpul tot o sa il aflu eu pe ala, mod , admin sau user
  2. Eu folosesc addonurile linky si flem pentru firefox! poti seta tu un interval sau cum sa deschida linkurile.
  3. Nu te intereseaza cat a scos, oricum pentru romania plateste putin. Windowsul e foarte bun , am vre-o 2 luni de cand lam bagat si merge super bine, am scapat de problemele cu bluescreen si cu blocarea conexiunii la net care le dadea win vechi.
  4. Intelegem romana ta. Daca ai stricat siturile , nu e bine , e munca omului, daca ai inlocuit doar indexul e ok
  5. Ai mascat seria? dar nu stii ca pot face rost de imaginea originala !
  6. Inainte sa cumperi suni la vodafone si le da-i "seria e-voucher" care se vede in imagine , si iti spune daca e folosit codul si poti reicarca si doar cu seria La orange am avut o cartela de reincarcare si cand am razuit-o sa dus si cateva numere , si am sunat la relClienti si mi-a mia dat codul correct in schimbul la serie!
  7. Pentru cine are nevoie sa stii ca e bun
  8. NU MAI POT SCOATE CODURI, AU FIXAT. BebeTon este un concurs pe facebook pentru tatici si mamici dar si pentru voi astia bebelusi ( Bebeton pe Facebook | Facebook ) care pentru a castiga trebuie jucat un joculet unde tragi de o maneta si trebuie sa iti pice 3 desene asemanatoare(urs , suzeta , biberon etc.) 1 Cod 100% Castigator 1 E paypal ( puteti cere daca vreti cod la alegere pentru desenul picat.Ex.Daca vrei cod pentru 3 ursi va dau pentru 3 ursi , daca vreti pentru 3 rate va dau pentru 3 rate.) Inainte de a cumpara trebuie sa intrati pe adresa de mai sus si sa da-ti like pentru a va inregistra in joc. Dupa accea eu va dau codul castigator si voi trebuie sa il trimite-ti prin mail impreuna cu adresa de livrare a premiului si nr.De telefon(mai multe detalii gasiti pe site Castigatori Bebeton | Celule stem - Biogenis ) Imediat cum a-ti trimis mailul o sa va sune si va felicita si va intreaba daca aveti rude la firma lor bla bla , spuneti ca nu aveti.
  9. Te-a lasat sa iti faci patu , curatenie si sa mananci! Baiatu tine la tine sa nu te injure taica-tu
  10. Skipper, ar putea exista vre-un bug sau chiar o comanda. De exemplu , sunt softuri "anti thief" care le instalezi in telefon si cand ti-l fura acel soft accepta comenzi prin sms, cand e furat si detecteaza alta cartela acel soft trimite automat un sms catre un nr.Pus de tine care contine datele cartelei SIM , si trimiti un sms la nr.de unde ai primit smsul automat cu comenzi ca "soft reset, autolock,delete all calls history, delete all contacts " etc. Asta ar fi o metoda folosita si pentru sms. Asta este sigur pentru windows mobile si am impresia ca am vazut si ptr.Symbian.
  11. Acum am terminat de instalat cu tot cu drivere. E bun , pana acum nu am avut probleme cu el.
×
×
  • Create New...