Intenso Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 (edited) Cei interesati pot lasa in PM adresa de email pentru a primi o invitatie and start to make some money.Nu dau mai multe detalii pentru ca nu am chef sa vina toti ' akerii ' sa inceapa sa comenteze aiurea fara nici un rost. Deci mai multe detalii se pot discuta si in PM nu neaparat aici pentru a acumula cat mai multe posturi, a arata cine e 'smecher' pe internet si multe altele. Peace. Pot fi contactat si la adresa de email antraq_1337@yahoo.com Edited May 1, 2012 by Intenso Quote
StrXt Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 Probabil vrea sa dea link cu ref `novicilor` Cred ca de aia vrea prin PM, sa nu sara lumea pe el...N-am treaba cu asta dar am vrut sa mai fac un post ca sa "acumulez cat mai multe posturi" si sa am cont cu valoare. Quote
sandabot Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 Defapt cred ca vrea sa dea invitatie pe mail cu ref .... fuck off Quote
Guest Kovalski Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 eu cred ca e un cacat de combinatie si nu posteaza aici ca sa nu ia bansi prefera sa dea pe pm link cu ref Quote